Πολλά γκολ στην Σόφια

Καλημέρα! Θα είχαμε κάνει το απόλυτο χθες με τις δύο δυάδες, αν η Τσάρλτον "καθάριζε" από νωρίς το παιχνίδι με την Όλνταμ. Η ομάδα του Πάρκινσον, μόνο τυχαία δεν βρίσκεται εκεί που είναι τώρα! Ομολογώ πάντως, πως εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα…

Στους σημερινούς αγώνες, δύσκολα κάποιος θα..μπλέξει με σημεία. Νο1 επιλογή για την στήλη, είναι το ΟΒΕΡ 2,5 στην αναμέτρηση της Λουντοκόρετς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βούλγαροι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, στην Βασιλεία. Καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και το ρόστερ απαρτίζεται από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλοί Λάτιν, κάτι που την διευκολύνει κιόλας στο σκοράρισμα. Έχει να ηττηθεί από αρχές Αυγούστου. Η Παρί γκέλαρε ξανά στο πρωτάθλημα. Δεύτερη ήττα, στην Τουλούζη αυτή την φορά, δείχνοντας αδράνεια στα μετόπισθεν. Ή του ύψους ή του βάθους το σύνολο του Έμερι. Το ΟΒΕΡ πληρώνει 1,65 και το βρίσκω αρκετά πιθανό. Μπορούν να σκοράρουν επίσης οι γηπεδούχοι. Στο διαδίκτυο, κυμαίνεται μεταξύ 1,75-1,80..

Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Νάπολι – Μπενφίκα. Χαμηλός ο άσος στο 1,50. Όχι ότι δεν θα έρθει, αλλά τέτοιες αποδόσεις δεν στέκουν. Η γηπεδούχος αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργεί με ευκολία φάσεις. Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα ανταγωνιστεί την Γιουβέντους, στην μάχη του τίτλου. Όσον αφορά τους Πορτογάλους, κάνουν και αυτοί πρωταθληματισμό. Στην Ευρώπη "κυνηγούν" κάποια διάκριση. Με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πάνε για νίκη στο "San Paolo". Υστερούν αμυντικά και αυτό είναι πλήγμα! G/G η πρόταση (1,70). 

Οι επόμενες δύο επιλογές, αφορούν την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και την Β' κατηγορία της Πορτογαλίας. Η 10η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το  παιχνίδι Νιούκαστλ – Νόργουιτς. Και εδώ διαλέγω το g/g. Για να είμαι ειλικρινής 1-1 το βλέπω να λήγει. Περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ αποδόσεων. Θεωρείται ντέρμπι, καθώς έχουν κοινό στόχο, την άνοδο στην Πρέμιερ Λίγκ. (4/4 ΟΒΕΡ+ΓΚΟΛ) μετρούν τα "καναρίνια"…(1,65).

Τέλος, κάθισα και μελέτησα λίγο τους Πορτογάλους. Να πώ την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Από το ρεπορτάζ λοιπόν, προκύπτει ο άσος της Σάντα Κλάρα. Μπήκα που λέτε στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Πριν λίγες ημέρες άλλαξε προπονητή. Επιπλέον με αντίπαλο την Βαρζίμ, έχει καλή παράδοση. Η άνοδος βρίσκεται στο προσκήνιο! Στην ελληνική εταιρεία, ο άσος πληρώνει 1,72 και μπαίνει στο παιχνίδι μας…

 

ΔΥΑΔΑ

2171.  ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΠΑΡΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

2139.  ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΒΑΡΖΙΜ  (1)  1,72

 

ΔΥΑΔΑ

2172.  ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ  (G/G)  1,70

2174.  ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  (G/G)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ