Πλίμουθ και Μπράντφορντ

Καλησπέρα! Μετά το καθιερωμένο χθεσινο μας ρεπό, επιστρέφουμε δριμύτεροι! Το τριήμερο αυτό, δειξάγεται η προτελευταία αγωνιστική σε Τσάμπιονς Λίγκ και Γιουρόπα! Επομένως θα γνωρίζουμε ήδη αρκετές ομάδες, οι οποίες θα προκριθούν στον επόμενο γύρο. Παράλληλα, δεν μπορεί να λείπει από το πρόγραμμα η αγαπημένη μας Αγγλία! Πλίμουθ και Μπράντφορντ βλέπω δυνατά! 

Η Πλίμουθ (Β' Αγγλίας), έπειτα από 14 συνεχόμενα παιχνίδια υπέστη ήττα σοκ, εντός έδρας. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως η μπάλα τιμωρεί. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό, η Γκρίμσμπι επικρατώντας με τι ευρύ 0-3! Παραμένουν πρώτοι στην βαθμολογία οι γηπεδούχοι. Καταδιώκουν Καρλαϊλ και Ντονκάστερ. Ήταν μία κακή παρένθεση η ήττα, δήλωσε ο Σέρινταν. Είναι υποχρεωμένοι οι ποδοσφαιριστές μου, να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. ΄Οσον αφορά την Μπάρνετ, εδώ και πέντε αγωνιστικές, δεν έχει χάσει(2-3-0). Δύσκολα θα κινδυνέψει. Αλλοπρόσαλλη γενικώς, στα εκτός. Ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Παίζουμε άσο! (1,67)

Στην Α' κατηγορία, η Μπράντφορντ έχει καλή παράδοση, απέναντι στη Νορθάμπτον. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία. Προέρχονται επίσης από ήττα στο ντέρμπι με την Πιτέρμπορο. Θυμίζω το γκολ επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις. Διαθέτουν επιπλέον την τρίτη χειρότερη (εκτός) άμυνα (14 τέρματα παθητικό). Η Μπράντφορντ μετρά 4/4 ΟΒΕΡ, τα τρία και ΟΒΕΡ 3,5. Έχει βλέψεις για..ψηλά. Στο "Valley Parade" δεν έχει ήττα ακόμη (4-5-0). Εύκολα ή δύσκολα, τα "πουλερικά" είναι σε θέση να πάρουν τους τρείς βαθμούς. (1,78)

Άφησα δύο ειδικά στοιχήματα για το τέλος. Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Χάρτλπουλ και Άκρινγκτον (G/G). Η προϊστορία δείχνει μόνο g/g. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, που συναντώνται οι ομάδες. Η γηπεδούχος συμπλήρωσε (6/7). Η Άκρινγκτον μπορεί να δυσκολεύεται στο γκολ, ωστόσο η άμυνα της Χάρτλπουλ, μπορεί να βοηθήσει. Περισσότερα γκολ έχει δεχθεί έως τώρα, παρά πετύχει..

Στο Τσάμπιονς Λίγκ Σεβίλλη – Γιουβέντους, δεν θα χαλάσει κανέναν η ισοπαλία. Για το Μονακό – Τότεναμ, η λύση των 2/3 γκολ, φαίνεται να είναι η καταλληλότερη. Και εδώ η ισοπαλία έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Ξαναέγινε άλλωστε πριν έναν χρόνο (1-1)..(1,72). Οι Γάλλοι τρέχουν σερί (7/7) 2/3 τέρματα..

 

ΔΥΑΔΑ

1844.  ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ  (1)  1,78

1864.  ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΠΑΡΝΕΤ  (1)  1,67

 

ΔΥΑΔΑ

1858.  ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ  (G/G)  1,65

1826.  ΜΟΝΑΚΟ – ΤΟΤΕΝΑΜ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,72

 

Καλή Επιτυχία!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ