“Πιάνει” κορυφή η Άντερλεχτ

Καλησπέρα! Πάταγος έγινε χθες με την τετράδα μας! Σήμερα, ωστόσο θα "προσγειωθούμε" ομαλά, καθώς το πρόγραμμα κρύβει..παγίδες. Πρώτο σημείο και δυνατή επιλογή το διπλό της Άντερλεχτ. Ατιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέβερεν. Οι γηπεδούχοι πριν λίγες ημέρες άλλαξαν προπονητή. Για την ακρίβεια, ο ίδιος παραιτήθηκε μετά την ισοπαλία, κόντρα στην Μουσκρόν. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, καθώς οι ποδοσφαιριστές, στήριζαν τον Βρέβεν. Βάση χθεσινών αποτελεσμάτων, η Άντερλεχτ, εφόσον επικρατήσει, "πιάνει" κορυφή. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ κόλλησε στο..μηδέν με την Κλάμπ Μπρίζ. Όχι ότι παίζουν καμιά σπουδαία μπάλα οι φιλοξενούμενοι. Τουλάχιστον ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν…(1,70)

Από εκεί και πέρα τρία ειδικά στοιχήματα! Μένουμε στο Βέλγιο και την αναμέτρηση της Μουσκρόν, απέναντι στην Κόρτραϊκ. Εδώ θα πάμε με το g/g. Βάση φόρμας και επιθετικών αρετών που έχουν οι ομάδες, μπορεί κάλλιστα να επαληθευτεί. Χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα η Μουσκρόν(14 γκολ παθητικό) και εκτός έδρας η Κορτραϊκ (12 γκολ παθητικό). Επομένως, ξεκινάμε από το 1-1… Στη Νορβηγία(Α') διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική. Πιθανό αμφίσκορο το Στάρτ- Μπράν. Κυριότερος λόγος η παράδοση. Μόνο γκολ-γκολ φέρνουν στα μεταξύ τους. Κρίνεται αδιάφορο βαθμολογικά, οπότε περιμένουμε "ανοιχτό" παιχνίδι…

Τέλος, Λας Πάλμας vs Θέλτα! Μόνο το ΟΒΕΡ 2,5, μπορεί να διαλέξει κανείς από το συγκεκριμένο αγώνα. Η Θέλτα ή του ύψους ή του βάθους. Διαθέτει ποιότητα από την μέση και μπροστά. Αντίθετα, ανασταλτικά, προβληματίζει. Δέχτηκε εννέα τέρματα στα τρία τελευταία. Η Λας Πάλμας, αποτελεί "εγγύηση" στην έδρα της. Δεν έχει καταφέρει να ηττηθεί ακόμη. Μετρά ήδη (7) ΟΒΕΡ, τα περισσότερα στο πρωτάθλημα…(1,70)

 

ΔΥΑΔΑ

897.  ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ  (2)  1,70

907.  ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΘΕΛΤΑ  (ΟΒΕΡ)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

898.  ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ  (G/G)  1,60

886.  ΣΤΑΡΤ – ΜΠΡΑΝ  (G/G)  1,68

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ