Πεσκάρα όπως…Κόβεντρι

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Κόβεντρι κέρδισε χθες και ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. Απόψε είναι η σειρά της Πεσκάρα. Σταθερά βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζεύοντας μόλις εννέα πόντους. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Η ομάδα "υποφέρει" όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία. Στην επίθεση κάτι γίνεται, αλλά δεν μπορεί να δει "άσπρη" μέρα. Ο σημερινός της αντίπαλος, η Τζένοα, πάνω κάτω, έρχεται στα ίδια επίπεδα. Πάντως υπάρχει διαφορά (βαθμολογική). Πιο άνετοι σαφώς, οι φιλοξενούμενοι. έχοντας 25 βαθμούς. Συμπλήρωσαν έξι αγωνιστικές, δίχως τρίποντο. Ανήσυχος δηλώνει ο Γκασπερίνι, ο οποίος βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να μην συνέρχονται. Η Πεσκάρα έχει βελτιώσει αρκετά την αγωνιστική της εικόνα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Χρειάζεται οπωσδήποτε να επικρατήσει, για να διατηρήσει τις (όποιες) ελπίδες παραμονής της στην Serie A'. Παραδοσιακά υπερτερεί επίσης. Εναλλακτική πρόταση τα πολλά γκολ. Η συνήθεια που έγινε λατρεία πλέον. ΑΣΟΣ επομένως, στο 3,25!!!!!!

Περνάμε στην Α' Τουρκίας, εκεί όπου η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει στην "Vodafone Arena" την Ακίσασπορ. Με καλό ηθικό αμφότερες. Ο ένας προέρχεται από μεγάλη νίκη εκτός έδρας στο Ισραήλ για το Γιουρόπα. Η Ακισάρ είναι φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα. Μετρά 2/2 επιτυχίες. Κέρδισε την Ρίζεσπορ και στο κύπελλο την Γιουμουσχάνεσπορ. Μπορούμε να πούμε πως μακριά από το γήπεδό της, πείθει περισσότερο. Να θυμήσω την τεσσάρα στην Προύσσα. Ρονταλέγκα και Τοσούν οι σκόρερ των δύο συλλόγων. Περιμένω να επιβεβαιωθεί το ΟΒΕΡ 2,5, με ένα σκοράκι της τάξεως του 2-1! (1,70)

Στο FA Cup η Τότεναμ δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο, όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Λονδρέζικο ντέρμπι, κόντρα στην Φούλαμ. Αντίθετα η Μάντσεστερ Γιουν. εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπλάκμπερν, χωρίς να παίξει επαναληπτικό. Τέλος, στις 19.30, για την Σούπερ Λιγκ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η διαφορά στην βαθμολογία, λέει την αλήθεια. Η επιμονή του Μπέντο να πάρει ξανά στην αποστολή τον Καρντόσο, αφήνοτνας έξω τον Ανσαριφάρντ, δηλώνει πολλά. Κάπου στην ισοπαλία…

 

ΔΥΑΔΑ

1225.  ΠΕΣΚΑΡΑ – ΤΖΕΝΟΑ  (1)  3,25

1289.  ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ