Περνάει η Τρουά

Καλησπέρα! Απόψε θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την Β’ κατηγορία της Γαλλίας. Στις 21:00 Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τρουά. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν 2η σερί ήττα (από Νανσί 1-0). Η δυσκολία στο σκοράρισμα, προβληματίζει τον Χατζιμπέγκιτς (1 μόλις τέρμα στα πέντε τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας). Στο “Stade Bauer” μετρούν 6 ήττες (περισσότερες) και την χειρότερη άμυνα (16 γκολ παθητικό). Επίσης θα λείψουν βασικά στελέχη. Σημαντικότερη απουσία του αμυντικού Σατλί. Η Τρουά έκανε εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στην Λοριάν (2-0). Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα, σε φόρμα βρίσκεται ο Πελέ. Πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Αναζητείται σταθερότητα στον σύλλογο. Το διπλό πληρώνει 2,20! Παίζεται και σε ζητούμενα για όποιον θέλει.

Στην Γερμανία τώρα (Β’), υπάρχει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πάτερμπορν και Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Πάτερμπορν σε μία από τις καλύτερες της εμφανίσεις, επικράτησε εύκολα με 5-1 επί της Χαϊντενχάιμ. Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Αήττητη εντός έδρας (2-5-0). Με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής (16 τέρματα). Η Αρμίνια πηγαίνει από το κακό στο..χειρότερο. Συμπλήρωσε 6 ήττες στα εφτά τελευταία. Δεν φτάνει εύκολα στην αντίπαλη εστία. Δεν δημιουργεί έτσι με αξιώσεις ευκαιρίες. Ο άσος στο 1,70 είναι οριακά αποδεκτός.

Δύο ειδικά στοιχήματα για το τέλος. Πιθανό ΟΒΕΡ 2,5 η αναμέτρηση Γιαγκελόνια – Άρκα.  Φέρνει 7/7 γκολ/γκολ και 3/3 ΟΒΕΡ η Γιαγκελόνια. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία (13-14). Η Άρκα προέρχεται από δύο τεσσάρες. Πράγμα που σημαίνει ότι και αυτή με την σειρά της πετυχαίνει γκολ (1,80 ελληνική εταιρεία). Πολύ ισοπαλία τέλος, βλέπω στο Κάρντιφ – Γούλβς. Αλλά με γκολ, άρα καταλήγουμε στα 2/3 τέρματα. Αμφότερες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς, καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Οι “λύκοι” πλέον αγνοούν τη νίκη για πέντε αγωνιστικές. Ψάχνουν αντίδραση σήμερα στην Ουαλία. Η Κάρντιφ προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη (1,90).

 

ΔΥΑΔΑ

1466. ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ – ΤΡΟΥΑ  (2)  2,20

1481. ΠΑΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΑΡΜ. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ  (1)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

1731. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΑΡΚΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,80

551. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΓΟΥΛΒΣ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,90

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ