Παράδοση = Μάντσεστερ Σίτι

Καλησπέρα! Περίεργη η χθεσινή μέρα, όσον αφορά το στοίχημα. Είχαμε εκπλήξεις, σε συνδυασμό με "μεγάλα" σκορ, Η Μπράντφορντ έστω και δύσκολα, κέρδισε. Η Πλίμουθ υπέστη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα. Παρέμεινε πρώτη στην βαθμολογία, καθώς η Καρλαϊλ, έφερε ισοπαλία. Πολλές φορές αναρωτιέμαι, αν το κάνουν επίτηδες..Την ερχόμενη αγωνιστική, παίζει στην Μόρκαμ….

Σήμερα θα πορευτούμε χαλαρά με μία δυάδα. Καλώς ή κακώς δεν βοηθάει και το πρόγραμμα. Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στην Αγγλία, επικρατεί της Γκλάντμπαχ στο "Μπορούσια Πάρκ" και προκρίνεται στην επόμενη φάση. Η παράδοση ευνοεί τους ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα. Μετρούν τρεις ισάριθμες επιτυχίες. Τελευταία φορά, συναντήθηκαν πέρυσι οι ομάδες. Οι Γερμανοί θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες. Αλλιώς, ανάλογα τα αποτελέσματα, υπάρχει και το Γιουρόπα Λίγκ. Ικανοποιητική η απόδοση του διπλού. (1,75).

Στον 4ο όμιλο, η Ατλέτικο υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Αδιάφορο κρίνεται το παιχνίδι. Ο ένας προκρίθηκε ήδη, ενώ ο άλλος, "παλεύει" για το Γιουρόπα. Αμφότερες, βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Ρεάλ. Οι Ολλανδοί έφεραν εκτός έδρας ισοπαλία, στην Βίλεμ. Περιμένω χαμηλό ρυθμό. Ενδέχεται να σημειωθούν λίγα τέρματα, για αυτό τον λόγο, κατέληξα στο καλοπληρωμένο ΑΝΤΕΡ (1,85). Δύσκολα κοντράρεις την Ατλέτικο, καθώς λέω πάλι, πως το κίνητρο είναι στους φιλοξενούμενους…

 

ΔΥΑΔΑ

1954.  ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  (2)  1,75

1953.  ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ  (ΑΝΤΕΡ)  1,85

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ