Παράδοση η Χέλσινγκμποργκ

Καλημέρα! Η χθεσινή δυνατή μας δυάδα πέρασε και μάλιστα με σχετική άνεση. Ποντάραμε την Τράπανι για δεύτερη συνεχόμενη φορά και την…πατήσαμε. Με δέκα παίχτες έπαιζε η Σπέτσια από το 65'. Κάνει δηλαδή ανατροπή η Μάλαγα και οι Ιταλοί έμειναν στο (Χ). Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία σε ισάριθμες αγωνιστικές. Σουηδία, Γερμανία, Κύπελλο Αγγλίας και Γαλλία, περιλαμβάνει το αποψινό μενού…

Ας τα πάρουμε με την σειρά λοιπόν. Η Χέλσινγκμποργκ, έχει στόχο να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίπαλός της η Σούντσβαλ, η οποία βρίσκεται μία θέση πάνω και απέχει πέντε βαθμούς. Μεγαλύτερο κίνητρο έχουν οι γηπεδούχοι. Οι ποδοσφαιριστές του Χένρικ Λάρσον, οφείλουν να δέιξουν σήμερα το 100%100, επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Πολύ σημαντκός παράγοντας η προϊστορία. Εφτά συνεχόμενες νίκες μετρά η Χέλσινγκμποργκ. Περιμένω με ..ανυπομονησία ακόμη μία…(1,80).

Στην Bundelsiga, κοντράρωνται η Σάλκε με την Κολωνία. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις δύο τελευταίες φορές, που επισκέφτηκαν το Γκεσελκίρχεν. Ίσως και το χειρότερο ξεκίνημα στην πρόσφατη ιστορία της Σάλκε. Τρείς ήττες, χωρίς μάλιστα να βρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα. Προέρχεται από την "σφαλιάρα" στο Βερολίνο. Αναμένω αντίδραση! Δίνω τύχη στο ΟΒΕΡ 2,5 και λόγω παράδοσης και εξαιτίας της καλής φόρμας, που έχει η Κολωνία (1,70). 

Η Στόουκ είναι όπως η Μάλαγα χθες και η Φενέρ προχθές! Συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στην Πρέμιερ Λίγκ. Υπάρχει έντονος προβληματισμός, ως προς το πρόσωπο του Μάρκ Χιούζ. Γίνεται συσπείρωση τις τελευταίες ώρες. Ευχή όλων, η αφετηρία για ένα καλό ξεκίνημα, να είναι απόψε! Όσον αφορά τις "τίγρεις", δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον θεσμό. Θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές. Περισσότερο δίνουν βάση στο πρωτάθλημα. Κατρακύλησε ο άσος! (1,75)

Κλείνοντας, η Μπαστιά, χρωστάει μία καλή εμφάνιση στο κοινό της. Δεν ήταν ανταγωνιστική στην έδρα της Σεντ Ετιέν και έχασε στις καθυστερήσεις. Η Νανσί πήρε ισοπαλία με τη Νάντ. Σε εξαιρετική μέρα, ο τερματοφύλακάς της Ασεμπέ. Δεν δείχνει ακόμη σημάδια ανάκαμψης. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες, κέρδισε η Μπαστιά. Παίρνει παιχνίδι ο άσος και θα μπεί στις επιλογές μας..(2,30)

 

ΔΥΑΔΑ

1287. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ  (1)  1,80

1363. ΣΤΟΟΥΚ – ΧΑΛ  (1)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

1317. ΣΑΛΚΕ – ΚΟΛΩΝΙΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

1264. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΝΑΝΣΙ  (1)  2,30

 

Καλή επιτυχία!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ