Παράδοση η Μόλντε

Καλημέρα! Απόψε, η περιήγησή μας θα ξεκινήσει με την Νορβηγία και συγκεκριμένα την Α’ κατηγορία. Η Τρόμσο υποδέχεται την φορμαρισμένη Μόλντε. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε νίκες, στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους. Καταιγιστικοί κόντρα στην Βίκινγκ, σημειώνοντας πέντε τέρματα και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Μαζί με την Όντ, βρίσκονται στην πρώτη θέση. Εκτός έδρας παρουσιάζουν μία αστάθεια (2-1-2), ωστόσο μετράει η παράδοση. Ειδικότερα, στο Τρόμσο μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία, στα εφτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια. Η γηπεδούχος, σταθερά ουραγός, χωρίς τρίποντο εντός και ηττήθηκε για μία ακόμη φορά (συνολικά 5/5 ήττες). Το διπλό αν μείνει στο 1,65 αποτελεί το σημείο της ημέρας.

Στην Τσεχία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Ενδιαφέρον για το ποιός θα κατακτήσει τελικά την θέση. Η μάχη γίνεται ανάμεσα σε Λίμπερετς και Οστράβα. Αμφότερες έχουν δύσκολες αποστολές. Θα ρισκάρουμε στον αγώνα της Βικτόρια Πλζεν με την Μπάνικ Οστράβα. Χαμηλός ο άσος, η Πλζεν “κλείδωσε” την 2η θέση. Η διπλή ευκαιρία δίνει 2,οο μονάδες. Θα γίνει ροτέισον απ’ ότι διαβάζουμε στα ρεπορτάζ. Από το να ποντάρουμε ομάδες του 1,40 και 1,50 καλύτερα να ανεβάζουμε υψηλότερα τον πήχη!

Τέλος, από την Τουρκία περιμένω την Γκεζτέπε να κερδίσει και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Στην ίδια φάση με την Αμιάν που προτείναμε προχθες. Νίκη ισοδυναμεί με σωτηρία. Και η ισοπαλία της κάνει αλλά να μην κερδίζει η Μπούρσασπορ. Η Άνκαρα είναι αδιάφορη, επιτεύχθη ο στόχο της παραμονής. Άπαντες δηλώνουν ευχαριστημένοι και κοιτάνε το..αύριο! Συνδυασμός ΑΣΟΣ + ΟΒΕΡ η πρόταση…

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

828. ΤΡΟΜΣΟ – ΜΟΛΝΤΕ  (2)  1,65

676. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΜΠ. ΟΣΤΡΑΒΑ  (Χ2)  2,00

834. ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ  (1+ΟΒΕΡ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ