Παράδοση η Λέστερ

Καλημέρα αδέρφια! Στην Πρέμιερ της Αγγλίας, η Λέστερ υποδέχεται στο “King Power” την Σουόνσι. Ομάδα έδρας οι “αλεπούδες”. Σημαντική απώλεια ο Μαχρέζ. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, είπε πως δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα της Λέστερ. Ο λόγος, διότι δεν του επετράπη η μεταγραφή του στο Μάντσεστερ. Πρώτη απώλεια στο 2018, η ήττα από την Έβερτον. Όσον αφορά τους ‘κύκνους”επικράτησαν εύκολα της Άρσεναλ. Ανέβηκαν στην βαθμολογία, ενώ γίνεται καλή δουλειά στην προπόνηση. Στο γήπεδο της Λέστερ έχει να πάρει τρίποντο εδώ και δύο δεκαετίες. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτός…(1,65)

Η Μπέρι πετυχαίνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση την Μπλάκπουλ. Την πρώτη φορά δεν μας δικαίωσε. Τώρα ελπίζω να επαληθευτεί ο άσος. Πληρώνει επίσης πολύ καλά (2,40) Η ανατροπή στην Οξφόρδη, έφερε χαμόγελα. Εάν βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση θα κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι δεν ενισχύθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν-διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα! Συγκεκριμένα περιμένω γκολ στις αναμετρήσεις Γουίγκαν – Τζίλιγχαμ και ΦενέρμπαχτσεΓκενστλέρ. Σε φόρμα η Τζίλιγχαμ, μετρά 5/5 ΟΒΕΡ και γκολ-γκολ. Μπορεί να σκοράρει στο JJB. Φαβορί σαφώς η ανώτερη Γουίγκαν. Η Φενέρ απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή. Μονόδρομος η νίκη σήμερα. Βάση προϊστορίας, τα πολλά τέρματα, μοιάζει να είναι η καταλληλότερη επιλογή.

 

ΔΥΑΔΑ

1417.  ΛΕΣΤΕΡ – ΣΟΥΟΝΣΙ  (1)  1,65

1383.  ΜΠΕΡΙ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ  (1)  2,45

 

ΔΥΑΔΑ

1392.  ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

1452.  ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,60

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ