Οι παραδόσεις είναι για να “σπάνε”

Καλημέρα αδέρφια! Επιτέλους επιστρέψαμε σε κανονική ροή, όσον αφορά τις στοιχηματικές μας επιλογές. Όπως κάθε Σάββατο, η Αγγλία είναι στο επίκεντρο. Ξεκίνημα με την Πρέμιερ Λίγκ. Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Έβερτον. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον, έδειξε σημάδια βελτίωσης στο στάδιο του Λονδίνου, αν και η Τότεναμ χαμογέλασε στο φινάλε. Σε δέκα παιχνίδια, κέρδισε μόνο την Τσέλσι (2-1). Ουραγός στον βαθμολογικά πίνακα, με τέσσερις πόντους. Στο “Σέλχαρστ Πάρκ” βρίσκει δίχτυα. Χρωστάει ένα θετικό αποτέλεσμα, μπροστά στο κοινό της. Η Έβερτον έκανε σπουδαία ανατροπή, απέναντι στην Γουότφορντ. Φέρνει συχνά ΟΒΕΡ εκτός Λίβερπουλ. Συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της. Σημαντικό στατιστικό η προϊστορία, διότι, τα “ζαχαρωτά” δεν χάνουν από τους ¨πάνθηρες”. Οι παραδόσεις είναι για να “σπάνε”. Αξίζει ο άσος της Πάλας. Πληρώνει 2,45 στην ελληνική εταιρεία.

Συνέχεια με την Α’ κατηγορία. Η Μπρίστολ Ρόβερς κερδίζει πάντα την Γουίμπλεντον, στο “Μεμόριαλ”. Τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα ο μέχρι τώρα απολογισμός. Την παρούσα χρονική στιγμή, δεν πείθει αγωνιστικά. Μία νίκη στα πέντε τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας (4 ήττες). Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, ενώ στην άμυνα είναι αρκετά ευάλωτη. Υπάρχουν επιστροφές, με σημαντικότερη του πρώτου σκόρερ Μπόντιν. Η Γουίμπλεντον δεν λέει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Μακριά από το Λονδίνο, είναι για τα…πανηγύρια (7/9 αρνητικά αποτελέσματα). Χρειάζεται επανεκκίνηση στο στρατόπεδο της Μπρίστολ. Ας γίνει απόψε. Ο άσος στο 1,91, αποτελεί την βασική μας πρόταση.

Τέλος, δύο ειδικά στοιχήματα. ΟΒΕΡ 2,5 οι αναμετρήσεις Νοτς Κάουντι – Τσέλτεναμ και ΡόδεραμΣριούσμπερι. Στο πρώτο παιχνίδι, το ΟΒΕΡ έχει την τιμητική του. Αναφέρομαι στα μεταξύ τους. 5/7 Η Τσέλτεναμ (εκτός),  (7/7) 2/3 γκολ η ομάδα του Νότιγχαμ. Καταλήγουμε σε ένα σκορ της τάξεως του 2-1! Η Σριούσμπερι κάνει πρωταθλητισμό. Θεωρώ πως αδικείται από το σετ αποδόσεων. Τα τριάρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αξίζουν. Επειδή όμως η Ρόδεραμ βρίσκει δίχτυα στο γήπεδό της, κρατάμε τα πολλά τέρματα…

 

ΔΥΑΔΑ

719.  ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ  (1)  2,45

694.  ΡΟΔΕΡΑΜ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,78

 

ΔΥΑΔΑ

685.  ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ  (1)  1,91

705.  ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,72

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ