ΟΒΕΡ η Ουγγαρία

Καλησπέρα και καλή βδομάδα! Υπομονή θα κάνουμε μέχρι την Παρασκευή, όπου επιστρέφουν τα σημαντικότερα πρωταθλήματα του πλανήτη. Απόψε διεξάγονται παιχνίδια για τα προκριματικά του μουντιάλ και αφορούν τον 1ο, 2ο, 8ο όμιλο. Η Εθνική μας ταξίδεψε στο Ταλίν, να αντιμετωπίσει την Εσθονία. 

Προσωπικά, ασχολήθηκα με το ΟΒΕΡ της Ουγγαρίας και το G/G στην αναμέτρηση της Βοσνίας κόντρα στην Κύπρο. Οι Ούγγροι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Τελευταία τους επιτυχία ήταν σε ένα φιλικό με την Αυστρία. Από τότε, μετρούν δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Απογοητεύουν, όσον αφορά τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν. Η Λετονία έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Θα λείψει ο βασικός τερματοφύλακας Ντούμπρα και ο επιθετικός Ρούντνεβς. Ήταν αήττητη για έξι σερί αγωνιστικές. Ήρθε απρόσμενα η γκέλα από τα Νησιά Φερόε. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Βοηθάει επίσης η παράδοση! (2,05). 

Ο 8ος όμιλος περιλαμβάνει το Εσθονία-Ελλάδα, Γιβραλτάρ – Βέλγιο και Βοσνία-Κύπρος. Οι Βόσνιοι ναι μεν στηρίζονται στην έδρα τους κα παρουσιάζονται εμφανώς βελτιωμένοι. Όμως στα μετόπισθεν υπάρχει θέμα. Μετά από εφτά συνεχόμενα παιχνίδια, δεν κατάφεραν να βρούν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Βέλγοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Σωτηρίου και Αβραάμ μπορούν να δυσκολέψουν την άμυνα των γηπεδούχων. Απέναντι στην Ελλάδα στάθηκαν άτυχοι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ελκυστικό το αμφίσκορο (2,00). 

Τώρα το επόμενο τριήμερο που ακολουθεί δεν με ενθουσιάζει. Ειδικά Τετάρτη – Πέμπτη…Λογικά θα ανεβάσω και αύριο!

 

ΔΥΑΔΑ

1758.  ΛΕΤΟΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ  (ΟΒΕΡ)  2,05

1755.  ΒΟΣΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ  (G/G)  2,00

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ