Ξεκινάει και το FA Cup

Καλημέρα! Αυτό το Σαβ/Κύριακο εκτός από την Πρέμιερ Λίγκ και την Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, δεν διεξάγονται παιχνίδια από τις μικρότερες κατηγορίες. Ο λόγος είναι ότι ξεκινάει ο αρχαιότερος θεσμός στο “Νησί”, το FA Cup. Πρώτος γύρος λοιπόν, όπου συμμετέχουν ομάδες από League 1 και κάτω. Όλοι σέβονται την διοργάνωση, ωστόσο αγωνιστικά, αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να κάνουν ροτέισον. Βλέπω ένα φαβορί να μην κερδίζει. Συγκεκριμένα η Γέοβιλ αντιμετωπίζει την Χάρτλπουλ. Στην ίδια κατηγορία οι δύο σύλλογοι, αλλά με διαφορετικούς στόχους. Ο ένας να επιστρέψει στην League 2, ο άλλος να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ, τώρα που ήρθε και νέος προπονητής. Οι γηπεδούχοι κοιτάνε περισσότερο στο πρωτάθλημα. Θα δούμε διαφορετική ενδεκάδα. Εντός μετρούν 7/8 γκολ-γκολ.Η Χάρτλπουλ συμπλήρωσε 3/3 ΟΒΕΡ μακριά από το γήπεδό της. Ο άσσος στο 1,80 είναι λάθος. Περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ. Επομένως, κοιτάμε προς τα…δεξιά (Χ2 / 1,70).

Στην Πρέμιερ Λίγκ, θα ρισκάρω με τον άσσο της Νιούκαστλ (2,50). Μου άρεσε πως αγωνίστηκαν οι “καρακάξες” απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Σκόραραν τρεις φορές, πράγμα ασυνήθιστο φέτος. Έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία. Οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Ο αποψινός αντίπαλος, δεν με φοβίζει, παρ’ ‘ολο που κέρδισε την προβληματική Μάντσεστερ Γιουν. Η Μπόρνμουθ σκοράρει με δυσκολία (τρέχει σερί 4/4 0 έως 1 γκολ). Γενικώς είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα. Δεν χαρακτηρίζεται για την σταθερότητά της. Παραπάνω κίνητρο σίγουρα η Νιούκαστλ…Καταλήγω στον καλοπληρωμένο άσσο….Παίζεται και σε ζητούμενα….

Τέλος, στην Τσάμπιονσιπ, η Ρέντινγκ βρίσκεται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα. Δύο επιτυχίες και μία ισοπαλία, ο απολογισμός στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της. Προσπαθεί να ξεφύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λούτον μετρά μία νίκη στα εφτά τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Έπεσε ακόμη πιο χαμηλά στην βαθμολογία. Το σημείο της ημέρας….(1,85).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ