Ξανά με Πάλας

Καλημέρα! Την περασμένη βδομάδα, η Κρίσταλ Πάλας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έβερτον. Αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, στάθηκε άτυχη. Ο Μπεντέκε επέστρεψε και αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές, δίχως νίκη, ενώ παραμένει ουραγός στην βαθμολογία. Εφόσον επικρατήσει σήμερα, θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της. Αντίπαλος, η Στόουκ, η οποία εκτός έδρας δεν πείθει. Μετρά μία επιτυχία και διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ Λίγκ. Επίσης φέρνει συχνά ΟΒΕΡ (5/6). Το σημείο της ημέρας, ο ΑΣΟΣ. Σε τιμές διπλασιασμού, αξίζει…(2,00)

Περνάμε στην Σκωτία. Η Χάρτς υποδέχεται την Ρος Κάουντι. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία ο μέχρι τώρα απολογισμός. Αδικείται από το αποτέλεσμα κόντρα στην Πάρτικ Θίστλ. Υπάρχουν κάποιες απουσίες στην μεσαία γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι (εκτός) έχουν την δεύτερη χειρότερη επίθεση, σκοράροντας μόλις πέντε φορές. Συνηθίζει να παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο. Λείπει ο βασικός της τερματοφύλακας. ΑΣΟΣ και εδώ (1,80).

Κλείνω με δύο ειδικά στοιχήματα. Δύο ΟΒΕΡ 2,5 στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ρόδεραμ – Γουίγκαν και Μπάρνετ – Γκρίμσμπι τα παιχνίδια. Γειτονικό ντέρμπι το πρώτο. Δίχως νίκη για πέντε αγωνιστικές η Ρόδεραμ. Ξεκούραστη θα παραταχθεί, η καλύτερη εντός επίθεση (σημείωσε 23 γκολ ήδη.) Πρωταθλητισμό κάνει η Γουίγκαν, κερδίζει μέσα έξω. Μπάρνετ – Γκρίσμπι φέρνουν συχνά ΟΒΕΡ (από 10 στο πρωτάθλημα League 2). Βοηθάει η παράδοση (4/4). Όσα βάλουμε όσα φάμε οι φιλοξενούμενοι.

 

ΔΥΑΔΑ

1556.  ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΤΟΟΥΚ  (1)   2,00

1583.  ΧΑΡΤΣ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ  (1)  1,80

 

ΔΥΑΔΑ

1533.  ΡΟΔΕΡΑΜ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,72

1537.  ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,85

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ