ΝΑΙ στην Φόρεστ Γκριν

Μπορεί η ημέρα να προσφέρεται για στοιχηματισμό στην Αγγλία, όμως οι δύο πρώτες μας επιλογές, προέρχονται από την Ιταλία και την Γερμανία. Συγκεκριμένα στην Β’ κατηγορία, η Μπενεβέντο υποδέχεται την Κοζέντσα. Στις επόμενες δέκα ημέρες, θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια. Αήττητοι οι γηπεδούχοι, (2-1-0), ποιοτικό ρόστερ και στόχος η άνοδος. Αυτά, σύμφωνα με δηλώσεις του Ιντζάγκι, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Η Κοζέντσα δυσκολεύεται σε άμυνα και επίθεση. Επιπλέον συνηθίζει να κάνει καλό δεύτερο γύρο. Κολώνα ο ΑΣΣΟΣ (1,60).

Στην Μπουντεσλίγκα, η Φραϊμπουργκ αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργκ. Ανεβασμένη η ομάδα του Σμίτ, μετρώντας τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Εξαιρετική εμφάνιση στο 0-3 επί της Χόφενχαϊμ. Μόνο ΟΒΕΡ φέρνει στο ξεκίνημα. Η φιλοξενούμενη πήρε το τρίποντο εντός με την Αίντραχτ. Γλίτωσε στο ξεκίνημα να ήταν πίσω στο σκορ. Ισάριθμες ήττες εκτός έδρας (2/2). Παραδοσιακά πάντως εννέα επιτυχίες σε δέκα αγώνες για την Φραϊμπουργκ στο γήπεδό της. (1,85)

Πάμε στο “Νησί” τώρα. Από την Πρέμιερ κρατάω μόνο το G/G στο “Γκούντισον Πάρκ“. Η Έβερτον θα παρουσιαστεί χωρίς δύο βασικότατα στελέχη της. Παρ’ όλα αυτά, καλείται να επιστρέψει στι νίκες. Η Σέφιλντ πιο μαχητική εκτός, μπορεί να βρει δίχτυα. Προκαλεί το 1,85 στο αμφίσκορο κι αξίζει…

Στην Τσάμπιονσιπ έχουμε δύο επιογές. Το πιθανό ΟΒΕΡ στην αναμέτρηση Μπρέντφορντ – Στόουκ και το διπλό της Πρέστον. Η Μπρέντφορντ οφείλει να επιστρέψει στο σκοράρισμα. Απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, καθώς η Στόουκ δέχθηκε 15 γκολ στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Πρέστον δεν θα κάνει ένα διπλό εκτός έδρας! Η Μπέρμιγχαμ ναι μεν έσπασε το αήττητο της Τάρλτον, αλλά δεν έγινε ξαφνικά υπερδύναμη. Λόγω απόδοσης καθαρά, θα ρίξω ένα μικρό ποντάρισμα. (2,50)

Η Φόρεστ Γκριν στοχεύει ψηλά (2η κατηγορία) . Βέβαια θα πρέπει να δείχνει σοβαρή εικόνα, για να παίρνει τους βαθμούς. Αντίπαλος η ουραγός της βαθμολογίας, Στιβενεϊτζ (0-3-6). Ελκυστικότατη η τιμή του ΑΣΣΟΥ (κοντά στις 2,οο μονάδες). Η αναμέτρηση Μπράντφορντ – Καρλαϊλ, “κρύβει” πολλά γκολ. Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται με ευκολία γκολ, ανεξαρτήτου έδρας (ΟΒΕΡ 2,5 / 1,75).

Τέλος, ένα ακόμη καλοπληρωμένο διπλό. Στην League 1, η Γουίμπλεντον παίζει με την Μπρίστολ Ρ. Εδώ το ρίσκο μεγαλώνει, αλλά η απόδοση προσελκύει (2,45). Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα. Η Μπρίστολ “ψάχνει” το κάτι παραπάνω (1-2-0 στα τελευταία τρία). Πιθανό και το ΑΝΤΕΡ…Εμείς θα εμπιστευτούμε τους “πειρατές”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ