Νίκη σημαίνει πρόκριση

Καλημέρα και καλό μήνα! Μας έκανε χθες το χατίρι, να προηγηθεί η Μπενφίκα, λίγο πριν την..ανάπαυλα. Βέβαια, στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα έδιναν σε ανάλογη περίπτωση, τέτοιο πέναλτι. Στα σημερινά, θα πορευτούμε ξανά με μία δυάδα και ένα fun bet σκοράκι

Στον 5ο όμιλο, διεξάγεται η αναμέτρηση της Μονακό, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο άσος είναι το σημείο της ημέρας. Οι γηπεδούχοι σταθερά πρώτοι στον όμιλο, έχοντας συγκομιδή πέντε βαθμών. Οι Ρώσοι μπορεί να κατατάσσονται τέταρτοι, ωστόσο η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις τρεις βαθμοί. Η Μονακό αποδίδει καλά τον τελευταίο καιρό. Σκοράρει με απίστευτη ευκολία. Στο πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία 1-1 στο Σεντ Ετιέν. Άξιζε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι.  Όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία, εκεί προκύπτουν ανά διαστήματα κάποια θεματάκια. Συμπλήρωσε έξι συνεχόμενα g/g στην διοργάνωση. Η ΤΣΣΚΑ δεν πείθει, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα, ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση. Όλα αυτά, βάση της αγωνιστικής συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών. Έχει προηγηθεί η ήττα στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σπαρτάκ. Επιπλέον, λίγα ακόμη σημαντκά στατιστικά. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια, μόλις δύο είναι τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Ενώ για 40σερί αγώνα, παραβιάστηκε η εστία του Ακινφέεφ….ΑΣΟΣ επομένως, έστω και στο 1,65!

Ένα από τα αγαπημένα σύνολα τερμάτων για την Γιουβέντους, είναι τα 2/3 γκολ! Περάσαμε στον 8ο όμιλο. Αντιμετωπίζει στο Τορίνο την Λυών. Πριν δύο βδομάδες, οι Ιταλοί επικράτησαν στην Γαλλία. Σε μία αναμέτρηση , όπου η ομάδα του Λα Καζέτ ήταν πολύ καλύτερη. Έχασε ευκαιρίες και πέναλτι για να προηγηθεί. Κόντρα στην ροή δέχτηκε ένα γκολ από τον Κουαδράδο. Ο Μπουφόν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης! Η φετινή άμυνα της Γιούβε, δεν αποτελεί εγγύηση. Μέχρι στιγμής, γίνονται αρκετά λάθη. Περιμένω, από τους φιλοξενούμενους να βρούν δίχτυα. Η παράδοση μας επιβεβαιώνει την αρχική επιλογή (2/3 τέρματα) Αυτήν κρατάμε εμείς (1,80) και συνεχίζουμε….

Τέλος, βλέπω με…καλό μάτι το 2-0 σκοράκι της Σεβίλλης! Αντίπαλός της, η πολύ μέτρια φέτος, Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τρεις ήττες, έως τώρα έχουν οι Κροάτες. Γκολ δεν πέτυχαν ακόμη και αν ηττηθούν ξανά απόψε, αποχαιρετούν οριστικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Σεβίλλη στηρίζεται στην καλή της άμυνα. Δύσκολα, θα χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συμπλήρωσε 3/3 ΑΝΤΕΡ! Ελκυστικό το 2.30 σαν απόδοση, στην ελληνική εταιρεία. 2-0 και τίποτα παραπάνω(6,50)!

 

ΔΥΑΔΑ

1139.  ΜΟΝΑΚΟ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (1)  1,65

1144.  ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΥΩΝ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,80

 

FUN BET

1143.  ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (2-0 ΣΚΟΡ)  6,50

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ