Νίκη και σωτηρία για Σοσό

Καλησπέρα! Τελευταία αγωνιστική στην Β’ Γαλλίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην..ουρά και τις θέσεις των πλέι οφ. Συγκερκιμένα, η Λανς θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα την Ορλεάν, “καπαρώνοντας” έτσι, την 5η θέση. Στις θέσεις του υποβιβασμού, η Σοσό υποδέχεται την αδιάφορη εδώ και καιρό Γκρενόμπλ. Με νίκη οι γηπεδούχοι, εξασφαλίζουν την παραμονή τους. Παράλληλα θα βλέπουν τί γίνεται και στο Μπεζιέρ – Νανσί. Ψυχολογία στα ύψη, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Λοριάν. Καλύτερος παίχτης αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας Πρεβό. Η Γκρενόνμπλ, μία επιτύχια στα τέσσερα τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Νεοφώτιστη, σώθηκε χάρη στην αμυντική της λειτουργία. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, ποντάρουμε στην Σοσό (1,70).

Πιαθνόν να σκοράρουν αμφότερες Μετς και Μπρεστ. “Εμφύλιος¨πρώτου – δεύτερου. Αγωνίζονται δύο από τις παραγωγικότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεύτερη εντός έδρας καλύτερη επίθεση η Μετς, δεύτερη καλύτερη εκτός η Μπρεστ. Ξεκινάμε από το 1-1

Στην Α’ Αγγλίας, ο επαναληπτικός (πλέι οφ) ανάμεσα σε Τσάρλτον και Ντόνκαστερ, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πλεονέκτημα έχει το σύνολο του Bowyer. Επικράτησε με 1-2 στο πρώτο παιχνίδι. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, καθώς η Τσάρλτον ανακοίνωσε sold out. Η Ντόνκαστερ εμφανίζεται περισσότερο επικίνδυνη μακριά από το “Keepmoat Stadium”. Καλύτερη επιλογή, μοιάζει η λύση των 2/3 γκολ. Σε τέσσερις ισάριθμες μεταξύ τους συναντήσεις επαληθεύτηκε 100%. Πιθανόν να το δούμε να συμβαίνει και απόψε. (1,90)

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

425. ΣΟΣΟ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ  (1)  1,70

419. ΜΕΤΣ – ΜΠΡΕΣΤ  (G/G)  1,75

417. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,90

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ