Νέο ξεκίνημα η Σριούσμπερι

Καλησπέρα! Απόψε επικεντρωνόμαστε μόνο στα παιχνίδια των 17.00 και συγκεκριμένα στο "Νησί". Δεν διεξάγονται οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, λόγο F.A. Cup. Θα μου πει κάποιος γιατί μπέκεις με κύπελλα! Άλλες ομάδες δίνουν βάση, άλλες όχι. Προσωπικά, αχολήθηκα με την αναμέτρηση της Σριούσμπερι.  Αντίπαλός της η Μπάρνετ από την Β' κατηγορία. Οι γηπεδούχοι πριν λίγες ημέρες απόκτησαν καινούργιο προπονητή. Στο επίσημο ντεμπούτο του, ο Πόλ Χάρστ, έφερε ισοπαλία. Προηγήθκε της Σάουθεντ, ωστόσο η αμυντική αδράνεια, χάρισε τον βαθμό. Σε δηλώσεις που δόθηκαν στην δημοσιότητα, όλη την βδομάδα, αναφέρουν πως η αφετηρία για ένα καλό ξεκίνημα, θα γίνει από σήμερα. Σίγουρα, μία νίκη, άσχετα αν δεν είναι για το πρωτάθλημα, θα αλάξει την ψυχολογία και θα ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Η Μπάρνετ βρισκεται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό. Στο ρεπορτάζ, διαβάζουμε πως ενδέχεται πιθανό ροτέισον. Στα υπόψιν, επομένως ο άσος…(1,80). 

Περνάμε στην Α' κατηγορία της Σκωτίας. Η Στρανράερ, υποδέχεται την Κουίνς Πάρκ. Βάση, αγωνιστικής συμπεριφοράς της Στρανράερ εντός έδρας, παίρνω ρίσκο. 'Ομως οι φιλοξενούμενοι, όταν φεύγουν από την Γκλασκώβη, "εξαφανίζονται". Συμπλήρωσαν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η γηπεδούχος θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτε από δύο σερί απώλειες. Το θέμα είναι να δούμε βελτίωση, στα αμυντικά της καθήκοντα. Εκεί δηλαδή που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εναλλακτική επιλογή, λόγω παράδοσης, αποτελεί και το ΟΒΕΡ. Εγώ επιμένω στον άσο, καλύτερη απόδοση κιόλας..(1,77). 

Στην Β' κατηγορία, το Κλαϊντ – Έλγκιν χαρακτηρίζεται από μόνο του ντέρμπι. Παίζει ο δεύτερος με τον τρίτο του πρωταθλήματος. Σε καλή κατάσταση είναι και οι δύο ομάδες. Για αυτό καταλήγουμε, στα πολλά γκολ (1,65). Η Κλαϊντ δέχεται περισσότερα τέρματα στο γήπεδό της. Η Έλγκιν στα τελευταία πέντε εκτός, σκόραρε 19 φορές. Πράγμα που σημαίνει, πως δύσκολα δεν θα βρει δίχτυα. Ελπίζω φυσικά να προκύψει νικητής…Χθες πόνταραν στον άσο. Το πρωί άλλαξαν κάπως τα δεδομένα..

Τέλος, πιθανόν να σκοράρουν μαζί Σέφλιντ Γουέν. και Ίπσουιτς. Ρίχτε μια ματιά στην προϊστορία! Μόνο το αμφίσκορο, επιβεβαιώνεται στα μεταξύ τους και όταν αγωνίζονται στο " Χίλσμπορο". Το επόμενο που παρατήρησα, ήταν η απόδοση. Βλέποντας το δυαράκι (2,00), με "κλειστά" μάτια που λένε. Η ελληική εταιρεία, προφανώς επέλεξε αυτή την απόδοση, βα΄ση αποτελεσμάτων που φέρνουν. Η Σέφιλντ εντός και σκοράρει και δέχεται γκολ. Στην Ίπσουιτς, υπάρχει γκρίνια, όσον αφορά τον προπονητή….Συνήθως οι ισοπαλίες έχουν τον πρώτο λόγο….

 

ΔΥΑΔΑ

1633.  ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ  (1)  1,80

1658.  ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ  (1)  1,77

 

ΔΥΑΔΑ

1661.  ΚΛΑΪΝΤ – ΕΛΓΚΙΝ  (ΟΒΕΡ)  1,65

1646.  ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΙΠΣΟΥΙΤΣ  (G/G)  2.00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ