Νέο ξεκίνημα για Φενέρ

Καλή βδομάδα! Το κουπόνι που έρχεται, θυμίζει Σαβ/Κύριακο. Πάντως και σήμερα υπάρχουν αναμετρήσεις, στις οποίες μπορεί ο κόσμος να "στηριχτεί¨". Το σημείο της ημέρας, είναι η Φενέρμπαχτσε. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την συμπολίτισσα Κασίμπασα. Νέος τεχνικός ο Ντίκ Άντβοκαατ. Την περασμένη Πέμπτη, ταξίδεψε στην Ουκρανία. Πήρε στο τέλος τον βαθμό με την Ζόρια. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης. Δύο ήττες και μια ισοπαλία ο έως τώρα απολογισμός. Υπάρχει γκρίνια στην εξέδρα. Παραδοσιακά, κερδίζει την Κασίμπασα. Επιπλέον οι δύο σύλλογοι, διατηρούν καλές σχέσεις. Το 1,65 δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή, παίζεται. 

Η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δύσκολο, σε πρόβλεψη, καθώς οι Αρκάδες μετρούν πέντε συνεχόμενες επιτυχίες. Δεν έγινε καλό ξεκίνημα. Αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται χρόνος, για να προσαρμοστούν κατάλληλα. Ο Δικέφαλος δεν θα έχει στην ενδεκάδα τον τιμωρημένο και πολύτιμο Λέοβατς. Νομίζω τα 2/3 γκολ είναι η πιο νορμάλ επιλογή. Στο διαδίκτυο, ποντάρεται η ισοπαλία….

Το απόγευμα, η Ζενίτ φιλοξενεί την αξιόλογη Ρουμπίν Καζάν. Χαμηλός ο άσος στο 1,40. Προτιμότερο το αμφίσκορο. Η Ρούμπιν είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκει με ευκολία τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συμπλήρωσε τέσσερα συνεχόμενα G/G. Ικανή, να μας προσφέρει ακόμη ένα. Η Ζενίτ σημείωσε 11 γκολ στα τέσσερα τελευταία. Πρώτα να σκοράρουν μαζί οι ομάδες, και ας κερδίσει ο καλύτερος. (1,78).

Τέλος, πιθανό ένα ΟΒΕΡ στην Τσεχία. Σλάβια Πράγας – Λίμπερετς. Μόνο ΟΒΕΡ 2,5, βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, στα μεταξύ τους. Η Λίμπερετς με το διπλό που έκανε την περασμένη Πέμπτη στο Αζερμπαϊτζάν, αρχίζει να ανεβαίνει ψυχολογικά. Το 1,60 είναι λίγο, αλλά παίρνει παιχνίδι…4/5 ΟΒΕΡ μετρούν οι γηπεδούχοι! 

 

ΔΥΑΔΑ

894.  ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  (2)  1,65

887.  ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,60

 

ΔΥΑΔΑ

888.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,72

889.  ΖΕΝΙΤ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ  (G/G)  1,78

 

Kαλή επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ