Μόνο νίκη η Γκίσλεϊ

Καλημέρα! Προτελευεταία αγωνιστική σήμερα στη National League της Αγγλίας, με την Γκίσλεϊ να θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Σόλιχαλ Μουρς. Αυτή την στιγμή οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, επομένως η ανάγκη για βαθμούς γίνεται άμεση. Τελευταία επιτυχία, εκτός έδρας στο Σάουθπορτ, πριν κανά μήνα. Φέρνουν συχνά αντερ και δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Η Σόλιχαλ διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Ποιός μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το 9-0 στο γήπεδο της Τρανμίρ. Από την άλλη κέρδισε την Ίστλιχ και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής. Τώρα αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. 4/4 ΟΒΕΡ μετρά εκτός. Πιθανό ακόμη ένα, ωστόσο εμείς πάμε με το κίνητρο, στηρίζοντας την Γκίσλεϊ (1,70). 

Τελετυταίος γύρος στην 'Α κατηγορία! Για να είμαι ειλικρινής ασχολήθηκα με αδιάφορο παιχνίδι. Η Τσάρλτον αντιμετωπίζει στο "The Valley" την..πεσμένη Σουίντον. Οι Λονδρέζοι θα επιδιώξον να ολοκληρωθεί η σεζόν με μία νίκη, μπροστά στο κοινό τους. Αήττητοι στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (3-1-0). Φέτος, εντός έδρας γκέλαραν αρκετές φορές. Στο τέλος, σαν να άλλαξε κάπως το σκηνικό. Η Σουίντον υπέστη δύο απανωτές ήττες από Γουόλσολ και Σκάνθορπ, αποχαιρετώντας μαθηματικά την League 1. Συμπλήρωσε 6/8 απώλειες, μακριά από το "County Ground". Η απογοήτευση είναι μεγάλη και δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα. ΑΣΟΣ και εδώ! (1,70). 

Τέλος, ένα ΟΒΕΡ 2,5 και ένα G/G. Κέμπριτζ – Κρόουλι, Μπάρνετ – Γκρίμσμπι οι αναμετρήσεις. Κίνητρο έχει μόνο η Κρόουλι για να σωθεί οιστικά. Οι υπόλοιποι ξέμειναν από στόχους. Η Κέμπριτζ πάντα δυνατή στην έδρα της, σκοράρει με άνεση και παραδοσιακά φέρνει ΟΒΕΡ. Ο δεύτερος αγώνας είναι καθαρά λόγω γοήτρου. Στα μεταξύ τους επιβεβαιώνεται πάντα το αμφίσκορο, για τον λόγο αυτό το προτείνουμε ξανά!

 

ΔΥΑΔΑ

1498.  ΓΚΙΣΛΕΪ – ΣΟΛΙΧΑΛ  (1)  1,70

1549.  ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΚΡΟΟΥΛΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

1701.  ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ  (1)  1,70

1548.  ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ  (G/G)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ