Μόνο Ειδικό Στοίχημα!!!

Γεια χαρά! Χθες, ήταν μία δύσκολη μέρα στοιχηματικά, αλλά και για τις ελληνικές ομάδες, πλήν του ΠΑΟΚ. Τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο την ερχόμενη, έχουμε διακοπή, με Εθνικές! Όπως κάθε Παρασκευή πλέον, δεν είμαστε ιδιαίτερα "ζεστοί¨, όσον αφορά τις προτάσεις. Ο τίτλος νομίζω προαναγγέλει το τι θα επακολουθήσει…Τρία G/G και ένα ΟΒΕΡ 2,5

Πρώτη στάση είναι η Δανία! Η Σίλκεμποργκ υποδέχεται τη Νόρντζελαντ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το ΟΒΕΡ έχει την τιμητική του. (5/5) μετρούν οι ομάδες ανεξαρτήτου έδρας. Επίσης πέντε γκολ σημείωσαν οι γηπεδούχοι το περασμένο Σ/Κ και τρία οι φιλοξενούμενοι. Εκτός έδρας η Νόρντζελαντ έχει 5/7 ΟΒΕΡ. Συνολικά έως τώρα, τα περισσότερα στο πρωτάθλημα (8). Επομένως, πρώτη επιλογή τα πολλά γκολ και μετά το εκατέρωθεν σκοράρισμα. (1,72). 

Στην Β' Γαλλίας, Αμιάν και Τρουά είναι σε θέση να πετύχουν έστω ένα τέρμα. Με βάση την προϊστορία, αδικείται η Τρουά από το σετ των αποδόσεων. Διαλέγω το g/g, λόγω της ικανότητας των ομάδων να βρίσκουν δίχτυα με ευκολία. Στα εφτά τελευτία, πέτυχαν και οι δύο πάνω από 10 γκολ. Αποτελεσματικές, όσον αφορά τα καθήκοντά τους, στο επιθετικό κομμάτι. Στο 1,78 δεν λέμε όχι…

22.00) ώρα Ελλάδας, η Έβερτον φιλοξενεί την αξιόμαχη Κρίσταλ Πάλας. Ο άσος στο 1,60 είναι χαμηλός. Προτιμώ το αμφίσκορο, λόγω της κατάστασης που είναι οι δύο πλευρές. (4/4) ΟΒΕΡ+ΓΚΟΛ οι Λονδρέζοι. Σκόραραν 10 φορές στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσαν. Τα "ζαχαρωτά" έχουν τον Λουκάκου σε δαιμονιώδη φόρμα. Καλύτερο το 1,65….

Κλείνοντας, πολύ ισοπαλία έχει το Μπρέσια – Μπάρι. Βέβαια, δύσκολα θα δούμε 0-0, οπότε καταλήγουμε και εδώ στο g/g. Ένα γκολ/γκολ που προκύπτει κατά κύριο λόγο από την προϊστορία. Τρέχουν σερί (5/5). Η Μπάρι δεν σκόραρε στα δύο τελευταία. Καιρός να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Η Μπρέσια παίζει πιο ελεύθερα στο γήπεδό της. Ξεκινάμε από το 1-1 και όπου βγει…(1,68).

 

ΔΥΑΔΑ

535.  ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,72

547.  ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ  (G/G)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

520.  ΑΜΙΑΝ – ΤΡΟΥΑ  (G/G)  1,78

539.  ΜΠΡΕΣΙΑ – ΜΠΑΡΙ  (G/G)  1,68

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ