Μπορεί να σκοράρει και η Γεωργία

Καλησπέρα! Η Κόλτσεστερ χθες, μας χάλασε το απόλυτο! Βγήκαν τα ειδικά στοιχήματα και ο άσος της Νοβάρα. Για τα αποψινά παιχνίδια, δεν είμαι ιδιαίτερα..ψημένος. Μία δυάδα και αυτή με έμφαση στα γκολ…

Όσον αφορά τον 4ο όμιλο, η Ουαλία υποδέχεται στις 19.00 το απόγευμα την Γεωργία. Οι Ουαλοί μαζί με τους Αυστριακούς πορεύονται στην πρώτη θέση. Πριν λίγες ημέρες έπαιξαν μαζί και έφεραν ισοπαλία. Η Γεωργία έχει βλέψεις για ..ψηλά. Τουλάχιστον, με βάση την εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό. Επικράτησε της Ισπανίας σε φιλική αναμέτρηση. Επίσης δυσκόλεψε την Αυστρία μέχρι το τέλος. Απέναντι στους Ιρλανδούς άξιζε κάτι παραπάνω. Πολύ καλή προϊστορία, κόντρα στην Ουαλία. Μετρά, τρείς συνεχόμενες επιτυχίες. Θωρούμε πως θα δυσκολευτεί η ομάδα του Μπεϊλ. Ελκυστικότατο το G/G, το οποίο αποτελεί την βασική μας επιλογή. Πληρώνει 2,15 στην ελληνική εταιρεία. 

Στην Β' Ισπανίας, η Λεβάντε εύκολα ή δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της μετριότατης Αλμερίας. Από την μεριά μας, στραφήκαμε στα πολλά γκολ. Σημαντικός παράγοντας και εδώ, η παράδοση. Μόνο το ΟΒΕΡ 2,5 επαληθεύεται στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Μάλιστα εξετάστε το οβερ 3,5…Πέρυσι αν θυμάστε σημειώθηκαν πέντε τέρματα. Οι γηπεδούχοι βέβαια δεν κατάφεραν να βρούν δίχτυα στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Στα μετόπισθεν πάντως προβληματίζουν(7-13 παθητικό). Στατιστικά φέτος, το άντερ κυριαρχεί, αλλά δύσκολα πάω κόντρα σε παραδόσεις…(2,05).

Λίγα πράγματα είπαμε σήμερα! Να περάσει και αυτή η βδομάδα, για να επανέρθουμε στην καθημερινότητά μας…

 

ΔΥΑΔΑ

1698.  ΟΥΑΛΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ  (G/G)  2.15

1680.  ΑΛΜΕΡΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ  (ΟΒΕΡ 2,5)  2,05

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ