Μπενφίκα από ημίχρονο

Καλησπέρα! Απόψε διεξάγονται παιχνίδια για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λίγκ. Όσο περνάει ο καιρός, "στενεύουν" τα περιθώρια για πολλές ομάδες. Φυσικά, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει, αφορά τον 3ο όμιλο. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο "Etihad" την Μπαρτσελόνα. Ο Γκουαρντιόλα τα βρήκε "σκούρα" πριν δύο βδομάδες στην Βαρκελώνη. Σίγουρα θα περιμένει κάτι καλύτερο σήμερα. Αν με το ζόρι έπρεπε να στραφούμε κάπου, αυτό θα ήταν τα 2/3 γκολ!

Περνάμε στον 2ο όμιλο! Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κερδίσουν, καθώς θέλουν διάκριση στο Τσάμπιονς Λίγκ. Αυτή την στιγμή απέχουν μόλις έναν βαθμό από την Μπεσίκτας και δύο από την πρωτοπόρο Νάπολι. Πιθανή γκέλα των Τούρκων, δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Μήτρογλου. Χαμηλός ο άσος στο 1,40. Αξίζει από ημίχρονο, που σαφώς πληρώνει πολύ καλύτερα (1,87). Οι Ουκρανοί θυμίζονται για την αμυντική τους αστάθεια. Εάν χάσουν, τελειώνει οριστικά η υπόθεση πρόκριση. Νομίζω το πρωτάθλημα τους ενδιαφέρει περισσότερο, διότι και εκεί έμειναν πίσω. Ένα επιπλέον πολύ σημαντικό στατιστικό είναι, ότι η Ντιναμό τα 4 από τα 5 γκολ που έχει δεχτεί έως τώρα, μπήκαν στα πρώτα 45 λεπτά. Άρα ΑΣΟΣ μεν, αλλά από ημίχρονο….

Η δυάδα ολοκληρώνεται με την αγαπημένη μας Αγγλία. Πολλά γκολ αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι της Μπρίστολ Ρόβερς, κόντρα στην Φλιτγουντ. Απόψε γίνονται , δύο εξ αναβολής (A' κατηγορία). Η Μπρίστολ μετράει στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτου έδρας, 4 ΟΒΕΡ+G/G. Παράλληλα, έχει 10 οβερ συνολικά στο πρωτάθλημα(σε 16 αγώνες). Γενικώς, ομάδα που δέχεται και σκοράρει με ευκολία (γκολ). Όσον αφορά την Φλίτγουντ, βρίσκεται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό(3-1-0). Θα βρει κενούς χώρους και επιθετικά έχει ποιότητα. Ρίχτε τέλος, μια ματιά στον Τέιλορ των Ρόβερς, για να σκοράρει. Έχει φτάσει ήδη τα 10 τέρματα….

 

ΔΥΑΔΑ

1035.  ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ  (1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ)  1,87

1036.  ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ  (ΟΒΕΡ)  1,72

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ