Μονόδρομος η νίκη για Χιχόν

Καλημέρα! Η αποψινή μας περιήγηση θα ξεκινήσει με την Α' κατηγορία της Ισπανίας. Στο "Ελ Μολινόν", η Σπόρτινγκ Χιχόν, υποδέχεται την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό, είναι ντεφορμέ. Μία η ατυχία, τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών και η αστοχία (εκτός έδρας κυρίως), έχουν οδηγήσει τον σύλλογο, στην ζώνη του υποβιβασμού. Απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, μπορούν εύκολα ή δύσκολα να επιρκατήσουν, έστω και με μισό μηδέν. Έδειξαν χαρακτήρα στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στην Μπιλμπάο. Άξιζαν σίγουρα κάτι παραπάνω από το τελικό 2-1. Η Αλαβές, μακριά από το γήπεδο της δεν πείθει. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση (εκτός) στο πρωτάθλημα (8 τέρματα στο ενεργητικό της). Συμπλήρωσε τέσσερις σερί ισοπαλίες. Επίσης στην αναμέτρηση, είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγα γκολ καθώς αμφότερες συνηθίζουν να φέρνουν αντερ! Εμείς από την μεριά μας, κρατάμε τον καλοπληρωμένο άσο! (2,10)

Όσον αφορά την Serie A' ξεχωρίζει το βράδυ ο αγώνας της Γιουβέντους με την Ίντερ. Πρώτη και βασική επιλογή το G/G. Σε φόρμα οι "νερατζούρι", κερδίζοντας τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (πρωτάθλημα). Απρόσμενα όμως ήρθε η ήττα στο κύπελλο από την Λάτσιο. Σταθερά οδηγάει την..κούρσα η Γιουβέντους. Πληρώνει καλά το εκατέρωθεν σκοράρισμα (1,70). Ένα ακόμη G/G που μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον είναι εκείνο της Μάντσεστερ Σίτι. 2/2 μετρά η Σουόνσι, διότι κέρδισε και την Σαουθάμπτον πριν λίγες μέρες. Η έλευση του νέου προπονητή, ανύψωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Στα μετόπισθεν η Σίτυ δεν βλέπεται! Επομένως, το 1,88 που μας προσφέρει η ελληνική εταιρεία, είναι μια λύση! 

Τέλος, έχουμε επανεκκίνηση στην Ελβετία, μετά την χειμερινή διακοπή. Η Γιούνγκ Μποϊς, παραδοσιακά κερδίζει την Σιόν, Καλή εικόνα στα φιλικά, η ομάδα της Βέρνης. Ενισχύθηκε σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Αντίθετα η Σιόν, έμεινε στα ίδια επίπεδα. Ήθελα την απόδοση λίγο παραπάνω…όχι και 1,75 για πρώτο επίσημο…Στο διαδίκτυο, σαφώς καλύτερα τα πράγματα..

 

ΔΥΑΔΑ

952.  ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΑΛΑΒΕΣ  (1)  2,10

1189.  ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ  (G/G)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

1103.  ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΙΟΝ  (1)  1,75

1069.  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ  (G/G)  1,88

 

Καλή Επιτυχία!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ