“Μιλάει” η φανέλα…

Καλησπέρα! Στο αποψινό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, σε Γερμανία και Ιταλία. Ντόρτμουντ – Σάλκε και Γιουβέντους – Νάπολι. Προσωπικά, έχω ασχοληθεί με τους "γείτονές" μας. Η ομάδα από το Τορίνο, συνεχίζει ακάθεκτη για το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Serie A'. Μίλαν, Ρόμα, Νάπολι οι υπόλοιποι διεκδικητές. Κερδίζοντας σήμερα η Γιουβέντους, κάνει αποφασιστικό βήμα. Εξαιρετική η προϊστορία για τους παίχτες του Αλέγκρι. Μετρούν 5/5 επιτυχίες! Πέρυσι δυσκολεύτηκαν αρκετά, ωστόσο "μίλησε" η φανέλα, λίγο πριν το φινάλε. Μαζεύτηκαν απουσίες στους φιλοξενούμενους, κυρίως μεσοεπιθετικά. Σημαντκότερη απώλεια, ο πολύτιμος φορ Γκαμπιαντίνι, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Βασική επιλογή, επομένως, η "Γηραιά Κυρία"!!! (1,70)

Περνάμε στην Α' Αγγλίας! Η Τσάρλτον άργησε να πάρει..μπρός. Μας ταλαιπώρησε και εμάς μια-δυο φορές. Υποδέχεται στο "Valley" την προβληματική Τσέστερφιλντ. Και λέω προβληματική, επειδή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Επίσης εκτός έδρας δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη, σημειώνοντας μόλις τέσσερα τέρματα(χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα). Στην αρχή της χρονιάς οι Λονδρέζοι έθεσαν άλλους στόχους. Διαθέτουν καλό ρόστερ, ωστόσο τα αρνητικά αποτέλεσματα στο ξεκίνημα, έφεραν άμεσα αλλαγή προπονητή. Η Τσέστερφιλντ απέτυχε να βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Ο άσος ποντάρεται ήδη από χθες και αποτελεί εξίσου βασική επιλογή (1,68). 

Ολοκληρώνω με δύο ΟΒΕΡ 2,5! Νορθάμπτον – Μπέρι και Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ. Κυριότερος παράγοντας η παράδοση. Μόνο το ΟΒΕΡ επαληθεύεται στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η Νορθάμπτον έχει (6/7) όβερ. Η Μπέρι από την άλλη, μετρά 10 ΟΒΕΡ (τα περισσότερα στο πρωτάθλημα μαζί με Σκάνθορπ). Η Πάλας είναι ευάλωτη αμυντικά και εκτός έδρας, αποδίδει καλύτερα. Η ομάδα του Κλόπ δεν "τρώει" εύκολα γκολ στο "Άνφιλντ", αλλά μακριά από το Λίβερπουλ, δεν πείθει..

 

ΔΥΑΔΑ

746.  ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ  (1)  1,70

631.  ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ  (1)  1,68

 

ΔΥΑΔΑ

633.  ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ  (ΟΒΕΡ)  1,70

715.  ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  (ΟΒΕΡ)  1.60

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ