Λεβάντε και ένα ΟΒΕΡ

Καλημέρα! Μας δικαίωσε χθες η Σουόνσι, που ήταν το δυνατό μας σημείο. Πέτυχε το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις. Σήμερα, θα πορευτούμε με μία δυάδα. Και τα δύο παιχνίδια προέρχονται από την Ισπανία. Στην πρώτη κατηγορία, η Λεβάντε είναι το φαβορί για άνοδο στην La Liga. Αρκεί να το αποδείξει κόντρα στην Έλτσε. Αήττητη στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της. Δεν έδειξε καλή εικόνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεβίλλη Β'. Παρουσίασε κενά στην αμυντική της λειτουργία. Μαζί με την Χιρόνα, είναι οι δύο υποψήφιες για απευθείας άνοδο. Όσον αφορά την Έλτσε, έχει ξεμείνει ουσιαστικά από στόχους. Συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα γκολ/γκολ και φέρνει συχνά 2/3. Αν έπρεπε με το ζόρι να επέλεγα κάτι, θα στρεφόμουν προς τους γηπεδούχους. Υπάρχει διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο της βαθμολογίας, ωστόσο χρωστάνε άπαντες μία καλή εμφάνιση. Ο ΑΣΟΣ πληρώνει 1,65 και μπαίνει στο παιχνίδι μας….

Η Λας Πάλμας βρίσκεται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υποδέχεται στα "Κανάρια Νησιά" την προβληματική και σχεδόν υποβιβασμένη Οσασούνα. Με καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι, μετά την ισοπαλία στο Μπερναμπέου. Βρίσκουν εύκολα δίχτυα, αποδεικνύοντας το και απέναντι στους Μαδριλένους. Ο καλύτερος τους παίχτης Χεσέ είναι σε φόρμα. Εύκολα ή δύσκολα θα πετύχει γκολ. Οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Άμυνα για τα..πανηγύρια. Δύσκολα θα σωθεί η χρονιά. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Πιστεύω θα δούμε ένα "ανοιχτό" παιχνίδι. Βοηθάει επίσης η παράδοση. Επομένως το ΟΒΕΡ 2,5 αξίζει (1,75)

Αυτά τα λίγα κατάφερα να εντοπίσω! Το βράδυ αναμένεται να βρεθώ στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου όλος ο κόσμος βλέπει ισοπαλία…

 

ΔΥΑΔΑ

1478.  ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΛΤΣΕ  (1)  1,65

1495.  ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,75

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ