Λίγα γκολ στο Ντέρμπι

Καλημέρα! Απόψε το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στην Σκανδιναβία, όπου φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια στα περισσότερα παιχνίδια οι αποδόσεις είναι αστείες. Προσωπικά ασχολήθηκα μόνο με την αναμέτρηση της Συριάνσκα, κόντρα στη ντεφορμέ Βάρναμο. Οι γηπεδούχοι επιδιώκουν την έξοδό τους από την επικίνδυνη ζώνη. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, καθώς είναι αήττητοι στα τρία τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας(1-2-0). Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ο "τελικός" με τη Ντέγκεφορς. Όσον αφορά την Βάρναμο, παραμένει χωρίς τρίποντο για 12 σερί παιχνίδια. Ο απολογισμός είναι 6 ισοπαλίες – 6 ήττες. Δεν έχει οριστικοποιήσει εντελώς την παραμονή. Το μομέντουμ δείχνει άσο και θα εμπιστευτούμε την Συριάνσκα(1,85). 

Στην Πρέμιερ Λίγκ διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουν. Βλέπω να σημειώνονται λίγα γκολ. Ο Μουρίνιο επιστρέφει στο Λονδίνο μετά το πέρασμά του (δύο φορές) από τον πάγκο της Τσέλσι. Δύο συνεχόμενες επιτυχίες οι "μπλε", δύο ισοπαλίες οι "μπέμπηδες". Έως τώρα η ομάδα του Κόντε δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους "μεγάλους". Έτσιόπως είναι τώρα η Γιουν., μπορεί να ελπίζει σε κάτι θετικό. Τα περισσότερα ΟΒΕΡ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τα έχουν οι Λονδρέζοι(7). Περιμένω πρώτα να "κλειδώσουν" πίσω και μετά ό,τι γίνει στην επίθεση. Πάμε σε παιχνίδι τακτικής δηλαδή και από τους δύο προπονητές. Επομένως το ΑΝΤΕΡ (1,70) έχει τύχη! Εναλλακτική τα 2-3 γκολ…

Τέλος στην Αργεντινή "πιέζεται" πολύ ο άσος της Τίγκρε. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Δικαιώθηκε την περασμένη αγωνιστική, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ολίμπο. Συμπλήρωσε τέσσερα συνεχόμενα g/g. Η Ουνιόν Σάντα Φε δεν είναι κάτι το αξιόλογο σαν ομάδα. Φέρνει συχνά άντερ και μακριά από το γήπεδό της προβληματίζει. Επίσης δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Ευκαιρία για την Τίγκρε να ντουμπλάρει τις νίκες της…(1,90). 

 

ΔΥΑΔΑ

1611.  ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΒΑΡΝΑΜΟ  (1)  1,85

1624.  ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.  (ΑΝΤΕΡ)  1,70

 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

1671.  ΤΙΓΚΡΕ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ  (1)  1,90

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ