Κερδίζει και ελπίζει…

Καλημέρα! Πολύ καλά πήγε και χθες. Μισή ώρα πριν ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις, είχαμε ήδη πληρωθεί. Κάτι ανάλογο ευελπιστούμε να δούμε, με τα αποψινά παιχνίδια του Γιουρόπα Λίγκ. Εκτός του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν δύσκολες αποστολές. Το πιο δυνατό σημείο είναι ο άσος της Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι, κερδίζοντας την Ζυρίχη, μπαίνουν δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Αυτή την στιγμή μάζεψαν έναν μόλις βαθμό. Ηττήθηκαν από την Οσμανλίσπορ και έφεραν ισοπαλία στο Βουκουρέστι (Βιγιαρεάλ). Πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, δημιουργούν ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα δικαιωθούν κιόλας. Η Ζυρίχη ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες, κυρίως στην μεσαία γραμμή. Εκτός έδρας παραμένει χωρίς νίκη για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Τις τελευταίες ώρες ο άσος ποντάρεται αρκετά…Στο 1,85 είναι μια χαρά!

Συνεχίζουμε με τρία ειδικά στοιχήματα. Κράσνονταρ και Σάλκε πορεύονται μαζί στον 9ο όμιλο. Μόνο νίκες έχουν τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Φέρνουν μία ωραιότατη ισοπαλία σήμερα και περνάνε χεράκι-χεράκι στην επόμενη φάση. Γιατί επιλέγω το ΑΝΤΕΡ! Ουσιαστικά θα παραταχθούν χωρίς επίθεση. Λείπει ο σκόρερ Σμόλοφ από πλευράς Ρώσων. Στο στρατόπεδο των Γερμανών απέμεινε μόνο ο Χούντελαρ. Καλή απόδοση το 1,85 για λίγα γκολ..Αντίθετα "ανοιχτό" παιχνίδι με τέρματα εκατέρωθεν, βλέπω στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουν. κόντρα στην Φενέρ. Καμία εμπιστοσύνη πια η ομάδα του Μουρίνιο. Την Δευτέρα που μας πέρασε, έφερε ισοπαλία στο Άνφιλντ. Λογικά θα βγει κούραση. Οι Τούρκοι διαθέτουν ποιότητα από την μέση και μπροστά. Ο Φάν Πέρσι επιστρέφει σε γνώριμα εδάφη. Χωρίς τρίποντο η Φενέρ, στην Αγγλία. Και οι δύο θέλουν τη νίκη, επομένως κρατάμε το ΟΒΕΡ(1,60). 

Κλείνοντας, στον 5ο όμιλο, η Ρόμα θέλει να προκριθεί από σήμερα. Επικρατώντας φυσικά της Αούστρια Βιέννης. Τέσσερις βαθμούς έχουν μαζέψει έως τώρα. Περιμένω "άναρχο" παιχνίδι με πολλές φάσεις. Η Αούστρια είναι ευάλωτη αμυντικά(θεωρούμε δεδομένο πως θα δεχτεί γκολ), ωστόσο μπροστά διεθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Σε φόρμα βρίσκεται επίσης ο φορ Καγιόντε. Υπόψιν το οβερ 2,5 και οβερ 3,5…Για να γίνει βέβαια κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να σκοράρουν μαζί. Το G/G κρατάμε που πληρώνει… (1,72).

 

ΔΥΑΔΑ

1227.  ΣΤΕΑΟΥΑ – ΖΥΡΙΧΗ  (1)  1,85

1221.  ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΣΑΛΚΕ  (ΑΝΤΕΡ)  1,85

 

ΔΥΑΔΑ

1235.  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΟΒΕΡ)  1,60

1240.  ΡΟΜΑ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ  (G/G)  1,72

\

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ