Κερδίζει και ελπίζει

Καλημέρα! Τρεις επιλογές, περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα. Μόλις τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται στην Πρέμιερ της Αγγλίας. Η Έβερτον “κυνηγάει” ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Αντσελότι στον πάγκο της. Εύκολα ή δύσκολα είναι σε θέση να ξεπεράσει το εμπόδιο της “προβληματικής” Κρίσταλ Πάλας. Εμείς από την μεριά μας, θα..σταθούμε στην Τσάμπιονσιπ. Η Χάντερσφιλντ υποδέχεται στο δυτικό Γιόρκσιρ, την ΚΠΡ. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να κερδίσουν για να αυξήσουν την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση, παρά την ήττα στο Λονδίνο (Φούλαμ, 3-2). Ενισχύθηκαν τώρα στις μεταγραφές. Το θέμα είναι να υπάρχει γρήγορη συσπείρωση. Μετρούν 5/6 ΟΒΕΡ ανεξαρτήτου έδρας. Η ΚΠΡ αναμφίβολα η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα της κατηγορίας. Συμπλήρωσε 3/3 ήττες. Μαθηματικά δεν έχει σωθεί ακόμη, ωστόσο υπάρχει απόσταση ασφαλείας. Εκτός έδρας, δεν κερδίζει στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της. Ο ΑΣΣΟΣ πληρώνει 2,20 στην ελληνική εταιρεία και αποτελεί το σημείο της ημέρας. (Κωδικός 499)

Στην League 1, η Γουίμπλεντον αντιμετωπίζει την Φλίτγουντ. Περισσότερο ανάγκη για βαθμούς έχει η ομάδα του Λονδίνου. Να μην μπει σε μπελάδες, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Φέτος, βασίζεται αποκλειστικά στο γήπεδό της, σημειώνοντας στα εννέα τελευταία παιχνίδια, οχτώ θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να..μπουν στα πλέι οφ. Όμως η μετριότητα εκτός Λανκασαϊρ, της στοιχίζει. Κοιτάμε προς τα..αριστερά, καθώς το σετ αδικεί την Γουίμπλεντον (1Χ / 1,65) (Κωδικός 501)

Τέλος, από την κατηγορία, πιθανό τον ΟΒΕΡ στην αναμέτρηση Κρου – Όλνταμ. Ο ένας πηγαίνει για άνοδο, ο άλλος σχεδόν έχει σωθεί, αλλά τρέχει καλό σερί. Η Κρου επικράτησε στα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Είναι πολλές ομάδες με τον ίδιο στόχο. Θυμίζω οι τρεις πρώτοι πανηγυρίζουν στο τέλος. Η Όλνταμ αήττητη τον τελευταίο ενάμιση μήνα (2-4-0). Βελτιωμένη επιθετικά, δημιουργεί συνέχεια ευκαιρίες. Μπορεί να δούμε και έκπληξη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για αυτό πάμε στα γκολ καλύτερα…(Κωδικός 513)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ