Κερδίζει η Σοσό

Καλημέρα! Πριν ξεκινήσω με τα αποψινά παιχνίδια, να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί τώρα το Σ/Κ, καθώς μεσοβδόμαδα είχαμε εμβόλιμες σε διάφορα πρωταθλήματα. Εξετάζουμε πιθανή κούραση, κόπωση των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα την ερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, υπάρχει Τσάμπιονς Λίγκ-Γιουρόπα Λίγκ….

Στην Β' Γαλλίας, έφτασε η ώρα για την Σοσό να επιστρέψει στις επιτυχίες. Συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες. Σε φόρμα ο Αντριατσιμά, ο οποίος σκοράρει συνέχεια το τελευταίο διάστημα. Από την αρχή της σεζόν, ο σύλλογος είχε βλέψεις για ψηλά. Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα κάνει πρωταθλητισμό. Η Αζαξιό είναι καθαρά ομάδα έδρας. Εκτος αποδυναμώνεται (0-2-2). Ικανοποιητικη η απόδοση στον άσο (1,95). Εναλλακτική το 2/3 γκολ…

Περνάμε στην Ιρλανδία. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Σάμροκ με την Γκάλγουεϊ. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε την τρίτη θέση και συγκεκριμένα τη Ντέρι. Στους δύο βαθμούς κυμαίνεται  η διαφορά. Την επόμενη αγωνιστική, η Ντέρι υποδέχεται στο "Brandywell Stadium" τους Ρόβερς. Όσον αφορά, τους φιλοξενούμενους, είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Βρίσκονται στην μέση και ξέμειναν από στόχους. Μία νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα, ανεξαρτήτου έδρας για την Γκάλγουεϊ. ΆΣΟΣ!!(1,63)

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα. Αρχικά το G/G στο Ορλεάν-Αμιάν. (3/3) ΟΒΕΡ+γκολ η Ορλεάν, Αμφότερες οι ομάδες παίζουν "ανοιχτά". Η Αμιάν μετρά ήδη δύο εκτός έδρας νίκες. Βρίσκει λύσεις στην επίθεση. Ελκυστικό το 1,85!! Αντάλιασπορ – Ακίσασπορ, μόνο το under παίζεται. Νοκ άουτ είναι ο Ετό. Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες…(1,70).

 

ΔΥΑΔΑ

1523.  ΣΟΣΟ – ΑΖΑΞΙΟ  (1)  1,95

1524.  ΟΡΛΕΑΝ – AMIAN  (G/G)  1,85

 

ΔΥΑΔΑ

1546.  ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝ.  (1)  1,63

1515.  ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ  (ΑΝΤΕΡ)  1,70

 

Καλή επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ