Κερδίζει η Νανσί

Για σήμερα, Παρασκευή ασχοληθήκαμε αποκλειστικά με το πρωτάθλημα της Γαλλίας (Β‘ κατηγορία). Η Νανσί υποδέχεται την Αζαξιό. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα έδρας. Βέβαια στα τέσσερα τελευταία δεν έχει ηττηθεί (3-1-0). Σημαντικό ρόλο παίζει ο αντίπαλος (εύκολο πρόγραμμα). Παραδοσιακά δυσκολεύεται στο “Σταντ Μαρσέλ-Πικό”. Όσον αφορά τη Νανσί, συμπλήρωσε έξι συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό της. Επιπλέον 5/6 ΟΒΕΡ 2,5, και τέσσερα γκολ-γκολ. Κέρδισε στο κύπελλο την Φορμπάχ. Ήταν καλύτερη από την Λάνς, ωστόσο η αστοχία, οδήγησε στην ισοπαλία τελικά. Ο άσος αποτελεί την δυνατή μου πρόταση για σήμερα. Πληρώνει 2,00 στην ελληνική εταιρεία. Στο διαδίκτυο το βρίσκουμε πέντε με δέκα μονάδες παραπάνω….

Η δεύτερη επιλογή, αφορά σε ένα ειδικό στοίχημα. Η Μπουργκ Περονάς δίνεται οριακά φαβορί κόντρα στην Βαλενσιέν. Πάντως, αν με έβαζε κάποιος να επιλέξω ομάδα για νικητή, θα διάλεγα τους ποδοσφαιριστές του Χατζιμπέγκιτς. Ποιοτικότερο σύνολο, μεγαλύτερη ευστοχία και προϊστορία, αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά. 2/2 ΟΒΕΡ 3,5 η Περονάς, και 4/5 ΟΒΕΡ (εκτός) η Βαλενσιέν. Σε χαμηλά επίπεδα κινείται η τιμή. Μεταξύ 1,65 – 1,70!

Τέλος, στην Γερμανία Στουτγάρδη / Ντόρτμουντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Το σύνολο τερμάτων 2/3 συνήθως έρχεται στα παιχνίδια της Παρασκευής….

 

ΔΥΑΔΑ

539.  ΝΑΝΣΙ – ΑΖΑΞΙΟ  (1)  2,00

541.  ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ