Κερδίζει η Μπενφίκα

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/ουσες! Σήμερα, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ. Ξεκινώντας από τον 2ο όμιλο, η Μπενφίκα, μπορούσε να είχε "καθαρίσει" την πρωτιά, κερδίζοντας την Μπεσίκτας. όμως μόνης της το 0-3, έκανε 3-3! Υποδέχεται τη Νάπολι. Εφόσον επικρατήσει, τερματίζει πρώτη, καθώς ήδη προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί, σε πέντε αναμετρήσεις, επι πορτογαλικού εδάφους, μετρούν μία μόλις επιτυχία. Διαιτητής ορίστικε ο Ισπανός Αντόνιο Λαχόθ. Περιμένω να "στηρίξει" την ομάδα του Κώστα Μήτρογλου! Αξίζει ο άσος στο 2,30!

Στον 1ο όμιλο, η Παρί, εάν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Άρσεναλ, περνάει πρώτη στην κατάταξη. Η Λουντογκόρετς θέλει τους τρείς βαθμούς, για να "κλειδώσει" την τρίτη θέση, που οδηγεί στο γιουρόπα. Μπροστά, βρίσκει λύσεις. Η άμυνα της Παρί φέτος, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Αρκετά ελκυστικό το G/G (2,35). 

Τέλος, υπάρχει και το Λίγκ Τρόφι στην Αγγλία! Το μοναδικό παιχνίδι που μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον, είναι αυτό της Ρότσντεϊλ, κόντρα στην Τσέστερφιλντ. Να θυμίσω, νοκ άουτ είναι όλοι οι αγώνες. Σε γενικές γραμμές, οι προπονητές δεν δίνουν μεγάλη βαρύτητα. Το αμφίσκορο ίσως έχει τύχη και εδώ! Λόγω προϊστορίας κυρίως…(1,70)

 

ΔΥΑΔΑ

1930.  ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΝΑΠΟΛΙ  (1)  2,30

1919.  ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ  (G/G)  1,70

 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

1928.  ΠΑΡΙ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ  (G/G)  2,35

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ