Καλύτερη η Αούστρια

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!! Η χθεσινή δυνατή μας δυάδα επαληθεύτηκε με απόλυτη επιτυχία. Όσον αφορά την άλλη, κέρδισε η Τζόινβιλ, αστοχήσαμε ωστόσο στον άσο της Κουίν Οφ Σάουθ. Απόψε το σημείο της ημέρας είναι το διπλό της Αούστρια Βιέννης. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάτερσμπουργκ. Νομίζω αν προσέξει κανείς τα στατιστικά των ομάδων, εύκολα θα εκφέρει γνώμη. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια επιτυχία στα τελευταία 19 παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας. Διαθέτουν την τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με 18 τέρματα παθητικό. Η Αούστρια από την άλλη, φέρνει συνέχεια g/g. Εξαιρετική προϊστορία στο Μάτερσμπουργκ. Μάλιστα πέρυσι είχε επιρκατήσει με 0-9. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι την ερχόμενη Πέμπτη παίζει με την Ρόμα στο Γιουρόπα Λίγκ. Από την στιγμή που είναι καλύτερη ομάδα, οφείλει να κερδίσει! Το διπλό στο 1,85!!

Στο ΜLS περνάμε! Το Σαν Χοσέ μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες του Βανκούβερ και να επιστρέψει στις νίκες. Μαθηματικά ελπίζει ακόμη στην εξάδα. Το Βανκούβερ έχει κακή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ενώ θα στερηθεί τον πολύτιμο φορ Πέρες. Συμπλήρωσε 10 ήττες εκτός (τις περισσότερες μέχρι στιγμής). Δυσκολεύεται στην επιθετική λειτουργία. Ο άσος ποντάρεται πολύ από χθες. Στο 1,80 έχει αξία παρακάτω όχι….

Στο Σεντ  Ετιέν – Ντιζόν βλέπω να σημειώνονται λίγα γκολ. Ακουλουθεί σημαντκό ευρωπαϊκό παιχνίδι για την γηπεδούχο. Τρέχει σερί 6/7 αντερ. Θα λείψει ξανά ο Αμουμά(επιθ.). Η Ντιζόν μακριά από το "σπίτι" της δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τρίποντο. Ισάριθμες ήττες, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα τέρμα. Περιμένω λίγες φάσεις. Με το ζόρι θα κερδίσει η Σεντ Ετιέν. Κρατάω το αντερ 2,5 (1,60). Στα μεταξύ τους δεν προκύπτει κανένα οβερ…

Τέλος, η Λάτσιο ναι μεν θα κερδίσει, αλλά με ΟΒΕΡ. Απουσίες στα μετόπισθεν για την Μπολόνια. Χειρότερη άμυνα στα εκτός έδρας. Έχει δεχτεί ήδη εννέα τέρματα. Η Λάτσιο θα κυνηγήσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ. Στηρίζεται στο γήπεδό της. Προέρχεται από νίκες με Έμπολι κα Ουντινέζε. Χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.. Πιθανά σκοράκια 3-0 και 2-1..(1,75).

 

ΔΥΑΔΑ

861.  ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ  (2)  1,85

916.  ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ  (1)  1,80

 

ΔΥΑΔΑ

864.  ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΤΙΖΟΝ  (ΑΝΤΕΡ)  1,60

822.  ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ  (ΟΒΕΡ)  1,75

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ