“Καθαρίζει” η Νόργουιτς

Καλημέρα! Γεμάτο παιχνίδια το αποψινό πρόγραμμα, όσον αφορά τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Από την Τσάμπιονσιπ κρατάμε το διπλό της Νόργουιτς. Τα “καναρίνια” στραβωπάτησαν την Παρασκευή, εντός, με την Σέφιλντ Γουέν. Κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2). Παραμένουν σταθερά στην πρώτη θέση, ωστόσο δεν έχει “κλειδώσει” ακόμη η απευθείας άνοδος. Καταδιώκουν Γουέστ Μπρομ Σέφιλντ Γιουν και φυσικά η Λίντς. Ταξιδεύουν στην έδρα της αδιάφορης Στόουκ. Εδώ και καιρό η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς, φαίνεται να έχει…παρατήσει την χρονιά. Απογοητευτική κρίνεται η φετινή σεζόν. Φέρνει τις περισσότερες ισοπαλίες. Η Νόργουιτς διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση εκτός (38 γκολ). Το διπλό στο 2,15 αποτελεί την βασική μας επιλογή.

Περνάμε στην 2η κατηγορία. Η Καρλάιλ πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Λίνκολν (1-0). Δίνει σημαντική “μάχη” για μία θέση στα πλέι οφ. Θα επιδιώξει τις καλές της εμφανίσεις και στο γήπεδο της Γκρίμσμπι. Οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό ξέμειναν από στόχους. Κανείς δεν θυμάται τελευταία φορά που κέρδισαν. Πιθανό και το ΟΒΕΡ, αν δούμε την μέχρι τώρα πορεία τους. Επιμένω στο διπλό, λόγω κινήτρου (2,10).

Όταν σε αγγλικό παιχνίδι υπάρχει ειδικό στοίχημα σε απόδοση διπλασιασμού, ποντάρουμε με..κλειστά μάτια. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Σριούσμπερι με την Όξφορντ. Κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον, περιμένω καλό ρυθμό με γκολ εκατέρωθεν. Βοηθάει η παράδοση τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτου έδρας. Η τιμή του ΟΒΕΡ στην ελληνική εταιρεία, προσφέρεται στις δύο μονάδες (2,00).

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

633. ΣΤΟΟΥΚ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  (2)  2,15

644. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΚΑΡΛΑΙΛ  (2)  2,10

641. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ  (ΟΒΕΡ 2,5)  2,00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ