Κίνητρο και ΓΚΟΛ

Καλημέρα! Περνάει χθες η ισοπαλία της Νάντ, κερδίζει εύκολα η Σπάρτα Πράγας και μένει στο 2-0 η Μπράγκα. Που αν μετρούσε νωρίτερα το δεύτερο τέρμα, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, Αγγλία σήμερα! Όπου υπάρχει κίνητρο, ποντάρουμε. Παράδειγμα, στην Τσάμπιοσνιπ που είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα, η Άστον Βίλα οφείλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίπσουιτς. Η γηπεδούχος ετοιμάζει πλέον πλάνα για την καινούργια σεζόν. Επίσης αναζητά καινούργιο προπονητή. Μία μόλις επιτυχία στα εφτά τελευταία, ενώ θα έχει σημαντικές ελλείψεις στα μετόπισθεν. Οι “χωριάτες” εξασφάλισαν θέση στα πλέι οφ. Όμως μπορούν να διεκδικήσουν και την απευθείας άνοδο, μέσω της δεύτερης θέσης. Ο Τζόν Τέρι δίνεται αμφίβολος. Το διπλό σε τιμές κάτω του 1,60 δεν αξίζει…Τώρα παίζεται πάντως!

Περνάμε στην Β’ κατηγορία, εκεί όπου η Γουίκομ συναντά την πρωτοπόρο Άκρινγκτον. Οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν την περασμένη βδομάδα, την απευθείας άνοδο. Τα πανηγύρια έγιναν με τη νίκη επί της Γέοβιλ. Αναμένεται να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Κόλμαν. Η Γουίκομ θέλει και αυτή να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου (χωρίς πλέι οφ). Αρκεί να κερδίσει απόψε. Αήττητη οχτώ αγωνιστικές τώρα (4-4-0). Φέρνει 4/5 ΑΝΤΕΡ. Δεν έχει καλή παράδοση, αλλά την στηρίζουμε!!! Ο ΑΣΟΣ πληρώνει 1,95 και αποτελεί δυνατή επιλογή…

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα. Συγκεκριμένα, πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Ντέρμπι και Μίντλεσμπρο. Κίνητρο έχουν και οι δύο, επομένως περιμένω να παίξουν ανοιχτά. Ισοπαλία το πιθανότερο αποτέλεσμα αλλα με γκολ! Τέλος, Ρόδεραμ – Μπρίστολ Ρόβερς ΟΒΕΡ 2,5, λόγω προϊστορίας κυρίως. 3/3 ΑΝΤΕΡ η Μπρίστολ δεν μας συνηθίζει σε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Συμπληρωμένα 25 ΟΒΕΡ στο πρωτάθλημα! Άντε να δούμε ακόμη ένα….

 

ΔΥΑΔΑ

1861.  ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  (2)  1,60

1855.  ΓΟΥΙΚΟΜ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ  (1)  1,95

 

ΔΥΑΔΑ

1860.  ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ  (G/G)  1,75

1841.  ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ