Κάνει “σεφτέ” η Μπλάκμπερν

Καλημέρα! Πέρασε χθες η δεύτερη δυάδα, κέρδισε και η Μπρέντα. Αστοχήσαμε με τον άσο της Μπέτις. Η Γρανάδα ήταν ανταγωνιστική, έπαιζε με παίχτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά, ενώ αστόχησε σε πέναλτι, που θα της έδινε εκ νέου το προβάδισμα. Όσον αφορά τις σημερινές αναμετρήσεις, ξεκινάω με την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Στο Ίγουντ Πάρκ, η Μπλάκμπερν φιλοξενεί την αλλοπρόσαλλη Ρόδεραμ. Οι γηπεδούχοι αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουν την ευκαιρία να το πετύχουν απόψε. Την τελευταία στιγμή αποκτήθηκαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, έτοιμοι να κάνουν την διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι έως τώρα, μετρούν μόνο ήττες μακριά από την έδρα τους. Επίσης η προϊστορία είναι με τους "Ρόβερς". Άσος 1,95!

Από την Β' Ισπανίας, εξετάζω την Βαγιαδολίδ. Διαθέτει ποιοτικό σύνολο και αναμένεται να δυσκολέψει την Ο. Μούρθια. Στόχος παραμένει η απευθείας άνοδος. Στο ξεκίνημα μετρά μία ήττα, της περασμένης βδομάδας, στην Τενερίφη. Η Μούρθια είναι άπειρη, συμπλήρωσε 3/3 ισοπαλίες και θα προσπαθήσει να σώσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο την χρονιά. Ο άσος παρουσιάζει πτώση τις τελευταίες ώρες. Οριακά αποδεκτός στο 1,70!

Η Τράπανι ξεκίνησε όπως ακριβώς η Ο Μούρθια που αναφέραμε παραπάνω. Δείχνει πάντως σημάδια ανάκαμψης και η πρώτη νίκη, φαίνεται να πλησιάζει. Βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους. Η Άσκολι θα έχει απουσίες στην μεσαία γραμμή. Στο γήπεδό της αποδίδει καλύτερα. Θέλει χρόνο ακόμη. Και τα πολλά γκολ από κοντά, καθώς πέρυσι, σημειώθηκαν εφτά τέρματα. Πρώτα άσος (1,75), μετά ΟΒΕΡ 2,5! 

Στην αρχή είχα αμφιβολίες για την Κέμπριτζ, ωστόσο το ρεπορτάζ με βοήθησε, στο να καταλήξω κάπου. Η Μόρκαμ την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι ο ιδανικότερος αντίπαλος, για να κερδίσει.  Πολύ ευάλωτη αμυντικά. Δέχθηκε εννέα τέρματα στα τρία τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρείς βαθμούς, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Βέβαια το 1,77 είναι χαμηλό. Όσοι παίζετε στο διαδίκτυο, προσφέρεται γύρω στο 2,00!

Τέλος, δύο ειδικά στοιχήματα. 2/3 τέρματα την Μονακό και ΟΒΕΡ 2,5 τη Νοβάρα. Η Μονακό παίζει συνέχεια το τελευταίο διάστημα. Δεν πιστεύω πως θα …ανοίξει. Βοηθάει αρκετά η παράδοση. Τσιταντέλα-Νοβάρα, είναι από τις πιο παραγωγικές ομάδες στην Serie B'. Ξεκινάμε από το 1-1 και ας κερδίσει ο καλύτερος….

 

ΔΥΑΔΑ

648.  ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ  (1)  1,95

705.  ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΥΚΑΜ ΜΟΥΡΘΙΑ  (1)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

596.  ΤΡΑΠΑΝΙ – ΑΣΚΟΛΙ  (1)  1,75

638.  ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΟΡΚΑΜ  (1)  1,77

 

ΔΥΑΔΑ

685.  ΜΟΝΑΚΟ – ΡΕΝ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,72

590.  ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΝΟΒΑΡΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  2,00

 

Καλή επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ