Η παράσταση αρχίζει…

Καλημέρα, καλή χρονιά και με..γεμάτες τσέπες! Πρώτο κείμενο για φέτος, ξεκινώντας μαζί με το ελληνικό και ιταλικό πρωτάθλημα. Πρεμιέρα είχαμε χθες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ισοπαλίες για Άρη, Παναθηναϊκό, δύσκολη επικράτηση ο Ολυμπιακός…Απόψε ο Ατρόμητος παίρνει πονταρίσματα κόντρα στην Λάρισα. Κάτω από 1,60 δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος στοιχηματικά.

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται νωρίς με την αναμέτρηση Σουόνσι – Μπέρμιγχαμ. Εντυπωσιάζουν οι “κύκνοι¨, πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής, 3 νίκες και μία ισοπαλία. Καλύτεροι απέναντι στην ΚΠΡ, δίκαιο αυτό το 1-3. Επιθετικά τα πηγαίνουν περίφημα. Η Μπέρμιγχαμ, ομάδα του 2/3 γκολ (3/4). Στα εκτός έδρας, σχεδόν πάντα παρουσιάζεται διαφορετικά. Πήρε τους τρεις βαθμούς (νεοφώτιστη Μπάρνσλεϊ). Δύσκολη η αποστολή της στο Λίμπερτι. Ο ΑΣΟΣ στο 1,83 είναι καλή επιλογή…

Στην Αυστρία, περιμένω από την Στούρμ να βγάλει αντίδραση. Επικίνδυνη η Βάττενς, σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία. Βρήκαν..τοίχος οι γηπεδούχοι με την Ραπίντ (ήττα 1-0). Η αστοχία στις τελικές, ίσως φέρει περισσότερη τύχη απόψε. Το ΟΒΕΡ 2,5 πληρώνει λίγο καλύτερα. Υπάρχει και ο συνδυασμός για όποιον επιθυμεί 1+ΟΒΕΡ.

Επόμενος σταθμός η Δανία. Μεταμορφώνεται συνέχεια προς το καλό η Μπρόντμπι. Συμπλήρωσε 4/6 επιτυχίες και 5/6 ΟΒΕΡ. Επιπλέον ο επιθετικός Βίλτσεκ είναι σε φόρμα. Έκανε σεφτέ στις νίκες η Άαρχους. Κακή προϊστορία, στο Μπρόντμπι. Ο ΑΣΟΣ στο 1,80 αποτελεί το σημείο της ημέρας.

Κάνει σέντρα η Serie A. Σε αρκετές ομάδες είδαμε αλλαγή προπονητών. Στο ζευγάρι Ρόμα-Τζένοα ο Ρανιέρι αντικαταστάθηκε από τον Φονσέκα, και ο Αντρεατσόλι κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Γένοβας. Με επιθετικές αρετές το στυλ παιχνιδιού τους. Αρκετά πιθανό το να σημειωθούν πάνω από 2 γκολ….(1,70 / ΟΒΕΡ).

Τέλος στην Σκανβιναδία, δύο ακόμη ειδικά στοιχήματα. Σουηδία Α’ κατηγορία, διεξάγεται το ντέρμπι ΜάλμεΤζουργκάρντεν. Επιθέσεις φωτιά (G/G), η διαφορά στους τρεις βαθμούς, παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο. Από το 1-1…Ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι για την γηπεδούχο. Ωστόσο η εύκολη επικράτηση στον πρώτο αγώνα, αφήνει περιθώρια στον coach Ρέσλερ να γίνει μίνι ροτέισον. Στη Νορβηγία, προσοχή στο Μόλντε – Όντ. Αμφότερες θέλουν το τρίποντο. Βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Συνεχόμενα παιχνίδια η Μόλντε, βγάζει κόπωση…Γκολ κ θέαμα αναμένω στο Μπράν – Τρόμσο (ΟΒΕΡ). Αδικήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Λίλεστρομ. Άξιζαν κάτι παραπάνω, βάση της αγωνιστικής τους εικόνας. Η Μπράν χάνει και άλλο έδαφος, όσον αφορά κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα βγάλουν αντίδραση, καθεμιά για το…συμφέρον της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ