Η ευκαιρία της Μπράγκα

Καλημέρα! Χθες δεν πρόλαβα να ανεβάσω κείμενο. Σε καλό μου βγήκε, καθώς η Ρεάλ, θα ήταν το στήριγμά μου. Απόψε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, ή άλλες μας αποχαιρετούν! 

Ξεκινώντας από τον 8ο όμιλο, η Μπράγκα είναι σε θέση να επικρατήσει της αδιάφορης βαθμολογικά Σαχτάρ. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Άλλωστε και οι περισσότερες εταιρείες στο Διαδίκτυο, δίνουν τον άσο γύρω στο 1,90 με 2,00! Οι φιλοξενούμενοι ίσως προβούν σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, διότι την ερχόμενη Κυριακή, ακολουθεί ντέρμπι στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Εναλλακτική επιλογή τα πολλά γκολ. Η Μπράγκα παρουσιάζεται ευάλωτη αμυντικά, τον τελευταίο καιρό. Εύκολα ή δύσκολα μπορεί να κερδίσει. Ο άσος, καθαρά λόγω κινήτρου, είναι αποδεκτός (1,85).

Για το ηθικό και μόνο, η Ίντερ οφείλει να ολοκληρώσει την φετινή της πορεία στην διοργάνωση, με νίκη. Υποδέχεται για τον 11ο ομιλο, την Σπάρτα Πράγας. Οι Τσέχοι αναμένεται να κάνουν…τουρισμό στο "Μεάτσα". Εδώ και λίγες εβδομάδες, συνεχίζουν στην επόμενη φάση. Ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα. Ευκαιρία λοιπόν, οι Ιταλοί να δείξουν χαρακτήρα, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερή τους νίκη. Η απόδοση του άσου, αυτή την στιγμή, είναι στο 1,75! Παρουσίασε ανοδική πορεία από χθες..

Πιθανό ΟΒΕΡ 2,5, η αναμέτρηση της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Μπιλμπάο του Βαλβέρδε. Μονόπλευρο, ξανά, το ενδιαφέρον, επειδή οι Βάσκοι "καίγονται" κυρίως για βαθμούς. Ωστόσο η Ραπίντ πάντα δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της. Επιπλέον, συνήθως δέχεται πρώτη γκολ. Ένα σκοράκι της τάξεως 1-2, έχει τύχη….(1,70)

Τέλος, στον αγώνα του Παναθηναϊκού, περιμένω γκολ/ θέαμα. Η Θέλτα επιδιώκει τους βαθμούς, αλλά και οι πράσινοι δεν θα τα..παρατήσουν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί τις υποχρεώσεις του Μάρκους Μπέργκ, όμως η άμυνα των Ισπανών δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Επομένως, δύσκολα, να μην σκοράρει ο Παναθηναϊκός….(1,75)

 

ΔΥΑΔΑ

2029.  ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΑΧΤΑΡ  (1)  1,85

2046.  ΙΝΤΕΡ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ  (1)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

2041.  ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  (ΟΒΕΡ)  1,70

2048.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΘΕΛΤΑ  (ΟΒΕΡ)  1,75

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ