Η ευκαιρία της Λίλ

Καλησπέρα! Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα, μετά το τραγικό περιστατικό, που συνέβη με την αποστολή της Σαπεκοένσε. Πολύ σπουδαία κίνηση από την μεριά της Ατλέτικο Μεντεγίν, η οποία έκανε πρόταση να δωθεί σαν φόρος τιμής το Κύπελλο, στους Βραζιλιάνους. Όσον αφορά το στοίχημα, υπάρχει πλούσια δράση, το τριήμερο που διανύουμε. 

Η αρχή θα γίνει με την Α' κατηγορία της Γαλλίας, όπου διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική. Η Λίλ έχει την μεγάλη ευκαιρία, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Παραμένει "χαμηλά" στην βαθμολογία. Συμπλήρωσε πλέον τέσσερα παιχνίδια, δίχως να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μάλιστα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εντοπίζεται σοβαρό πρόβλημα, στο επιθετικό κομμάτι. Ενώ δημιουργεί φάσεις, λείπει η ουσία, το γκολ δηλαδή. Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων. Μετρούν 15 νίκες στα τελευταία 20 μεταξύ τους. Η Καέν εκτός έδρας είναι για τα..πανηγύρια (0-1-6). Συνήθως κατεβαίνει με πέντε αμυντικούς. Απόψε θα λείψει ο βασικός της τερματοφύλακας. Εναλλακτική, επομένως, τα λίγα γκολ. Αξίζει ο άσος στο 1,65!

Η δυάδα ολοκληρώνεται με ένα ΟΒΕΡ 2,5 από τη Νάσιοναλ Λίγκ της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, η Γκεϊτχεντ υποδέχεται την ομάδα της Τρανμίρ. Μας έχουν πληρώσει ξανά  και πρόσφατα. Η Γκεϊτχεντ εντός τρέχει σερί 5/5 g/g. Η Τρανμίρ προέρχεται από 4/5 ΟΒΕΡ εκτός. Πέρυσι σημειώθηκαν 5 γκολ (1-4 το τελικό αποτέλεσμα). Ελκυστικό το 1,88 στα πολλά τέρματα…

 

ΔΥΑΔΑ

1129.  ΛΙΛ – ΚΑΕΝ  (1)  1,65

1141.  ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΤΡΑΝΜΙΡ  (ΟΒΕΡ)  1,88

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ