Η ευκαιρία της Κλερμόν

Καλησπέρα! Θα ξεκινήσω αμέσως με την Β' κατηγορία της Γαλλίας. Η ομάδα της Κλερμόν, υποδέχεται το βράδυ την Ορλεάν. Η ανάγκη για βαθμούς, συνάδει με την μεριά των γηπεδούχων. Συμπλήρωσαν μία μόλις επιτυχία στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσαν. Είναι απαίτηση να κερδίσουν σήμερα, για να ανέβουν και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Εντός, τρέχουν σερί (2-1-0). Η Ορλεάν μαζί με την Αζαξιό, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσουν εκτός έδρας τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Παράλληλα, σκοράρουν με το…σταγονόμετρο (χειρότερη επίθεση, 4 γκολ ενεργητικό). Ο άσος στο 2,00 αποτελεί μία καλή λύση!!!!

Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Μπρεστ και Μπουργκ Περόνας. Η Μπρεστ πορεύεται σταθερά στην βαθμολογία, ωστόσο στο γήπεδό της κάνει συχνά "σκαμπανεβάσματα". Δεν είναι τυχαίο πως διαθέτει την δεύτερη χειρότερη (εντός έδρας) άμυνα (13 γκολ στο παθητικό της μέχρι τώρα). Η Μπούργκ σχεδόν πάντα παίζει "ανοιχτά. Ένα έστω τέρμα, είναι σε θέση να το βρει! (G/G   1,75). 

Η δεύτερή μας δυάδα, περιλαμβάνει μόνο ΟΒΕΡ 2,5! Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις Νόργουιτς – Χάντερσφιλντ και Άουε – Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τα "καναρίνια", μαζί με την Ρόδεραμ, έχουν τα περισσότερα ΟΒΕΡ στην Τσάμπιονσιπ (15/17). Η Χάντερσφιλντ σκοράρει το ίδιο είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός. Πάνω/κάτω ίδιους στόχους έχουν οι δύο σύλλογοι. Περιμένω για μία ακόμη χρονιά να δούμε γκολ. (1,70). Τέλος, στο ζευγάρι Άουε – Φορτούνα, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ η ισοπαλία. Παραδοσιακά, το θέαμα δεσπόζει. Ρίχτε μια ματιά στα μεταξύ τους και θα καταλάβετε. Προκαλεί το 1,90 στην ελληνική εταιρεία…

 

ΔΥΑΔΑ

1339.  ΚΛΕΡΜΟΝ – ΟΡΛΕΑΝ  (1)  2,00

1338.  ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ  (G/G)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

1363.  ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ  (ΟΒΕΡ)  1,70

1330.  ΑΟΥΕ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.  (ΟΒΕΡ)  1,90

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ