Η ευκαιρία της Βαλενσιέν

Και αφού πέρασε η βδομάδα των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σειρά έχουν τα αγαπημένα μας ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για σήμερα Παρασκευή, κρατάω μία δυάδα. Συγκεκριμένα ένα παιχνίδι από την Β' κατηγορία της Γαλλίας και το μοναδικό, που διεξάγεται στην Μπουντεσλίγκα

Η Βαλενσιέν βρίσκεται  χαμηλά στην βαθμολογία. Θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αντίπαλός της η Τουρ. Στην παρούσα φάση, οι γηπεδούχοι φαίνεται να..πατάνε καλύτερα. Προέρχονται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Ορλεάν. Εντός, σκοράρουν με σχετική άνεση. Τουλάχιστον έτσι έδειξαν οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Η Τουρ μακριά από το "Σταντ ντε λα Βαλέ" μετρά (0-2-3). Ευκαιρία λοιπόν η Βαλενσιέν να επικρατήσει. Ο άσος βρίσκεται σε πτώση! Αξίζει στο 2,20 και γενικότερα σε τιμές διπλασιασμού. 

Στην Γερμανία, η Στουτγάρδη υποδέχεται την Κολωνία. Αμφότερες δεν κέρδισαν την προηγούμενη βδομάδα. Το ΑΝΤΕΡ 2,5 αποτελεί πρώτη επιλογή. Θα μου πει κάποιος αντερ σε γερμανικό παιχνίδι! Η φόρμα, το ρόστερ μας οδηγούν στην συγκεκριμένη πρόταση. 4/4 αντερ η Στουτγάρδη, όλα με 0 έως 1 γκολ (εντός). Η Κολωνία σκόραρε μία μόλις φορά στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε εκτός. Δεν είναι άσχημο το 1,70! Η ισοπαλία σε πρώτο πλάνο. 

Αναμένουμε για αύριο στις Αγγλίες

 

ΔΥΑΔΑ

1242.  ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΤΟΥΡ  (1)  2,20

1263.  ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ  (ΑΝΤΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ