Η ανωτερότητα της Χάρτς

Καλημέρα! Πάταγος έγινε χθές με την τετράδα μας! Απόψε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην επηρεαστούμε. Δεν θα μου φανεί παράλογο, αν έχουμε εκπλήξεις, σε διάφορα πρωταθλήματα.Τους λόγους, εξηγήσαμε λίγες ώρες πριν…

Ξεκίνημα με Πρέμιερ Σκωτίας! Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η Χάρτς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο νησί(μαζί με Σέλτικ). Σταμάτησε το σερί (3 συνεχόμενες νίκες). Ήρθε απρόσμενα η ήττα από την Σέντ Τζόνστον. Δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, ωστόσο δεν έμπαινε η μπάλα στο..πλεχτό. Σε μια στιγμή αδράνειας, δέχτηκε το γκολ. Η Ρός Κάουντι έως τώρα, δεν δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει. Δύο επιτυχίες στα εφτά τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Κακή παράδοση στο Εδιμβούργο. Ο άσος πληρώνει 1,70 και ποντάρεται!

Η Μονπελιέ, μετά την..σφαλιάρα στην έδρα της Λυών, μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς, απέναντι στην Μέτς. Προηγήθηκε νωρίς, αλλά έμεινε με δέκα παίχτες στο 8'. Αήττητη στο γήπεδό της(1-2-0). Διαθέτει ικανούς επιθετικούς. Τα…χαλάει στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Μέτς δεν είχε καλή προϊστορία με την Μπορντό και ηττήθηκε εύκολα. Δεν σκόραρε στους δύο πιο πρόσφατους αγώνες της. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν 16 φορές σε 26 αναμετρήσεις..(1,65).

Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα, δύο ΟΒΕΡ 2,5 στο προσκήνιο!. Μόρκαμ – Κρόουλι από την Β' Αγγλίας και ΝτιζόνΡέν. (4/4) ΟΒΕΡ και γκολ η Μόρκαμ, Προβληματίζει η Κρόουλι εκτός έδρας (στα μετόπισθεν)/(3-6 παθητικό). Όποτε αναμετρώνται Ντιζόν και Ρέν, συνήθως βλέπουμε γκολ-θέαμα στα μεταξύ τους. Άμυνες για..κλάματα, σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι. Επικράτησαν της Μαρσεϊγ με ανατροπή! (2,00 το ΟΒΕΡ). 

Κρατήστε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις..Δείτε για παράδειγμα τον άσο της Ίστλιχ, της Στούρμ Γκράτς και της Μπάρι

 

ΔΥΑΔΑ

1658.  ΧΑΡΤΣ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ  (1)  1,70

1705.  ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΕΤΣ  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

1619.  ΜΟΡΚΑΜ – ΚΡΟΟΥΛΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

1702.  ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  2,00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ