Η Αγγλία στο..προσκήνιο

Καλημέρα! Φαίνεται η νόσος να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη σιγά σιγά. Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να τα..δραματοποιούμε όλα. Για δείτε τί συνέπειες έχει η γρίπη! Πάντως, όλες αυτές οι καταστάσεις, φαίνεται να επηρεάζουν και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Υπάρχει το “κλάσικο” την Κυριακή, ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Πάμε να δούμε στην Αγγλία, τις επιλογές μας….

Από την Τσάμπιονσιπ, εξετάζω τον άσσο της Μπλάκμπερν. Είναι αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0). Στόχος, παραμένει η είσοδος στα πλέι οφ. Άδικο το αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στην Στόουκ. Η Σουόνσι δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις από την Φούλαμ. Μία επιτυχία στους εφτά τελευταίους αγώνες της, ανεξαρτήτου έδρας. Μόλις ένας βαθμός, χωρίζει τους δύο συλλόγους. Το μομέντουμ δείχνει άσσο (2,10).    (Κωδικός 516)

Συνεχίζουμε με League 1. Η Ίπσουιτς εύκολα ή δύσκολα, μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπλάκπουλ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που χρειάζονται βαθμούς. Τα πηγαίνουν περίφημα εκτός (8-5-5). Απέχουν μία νίκη από τα πλέι οφ. Η ήττα από την όξφορντ (1-0), δεν προκάλεσε ανησυχίες και σήμερα οι τρεις βαθμοί, είναι μονόδρομος. Η Μπλάκπουλ εδώ και καιρό κοιτάει την επόμενη χρονιά. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, κέρδισε την Μπόλτον. Δεν ανταποκρίνεται συνήθως σε ομάδες καλύτερου..βεληνεκούς. Το διπλό στο 2,45 αποτελεί ευκαιρία….(Κωδικός 522)

Τέλος, στην κατηγορία, η Έξετερ σωστά δίνεται φαβορί κόντρα στην Κρόουλι. Φουλ για άνοδο η γηπεδούχος. Ανεβαίνουν οι τρεις πρώτοι. Καταδιώκουν Πλίμουθ και Τσέλτεναμ. Την δεδομένη χρονική στιγμή κάθε απώλεια..στοιχίζει. Χωρίς ήττα στα δέκα τελευταία εντός (7-3-0). Η Κρόουλι δεν πείθει μακριά από το γήπεδό της (0-8-6). Απομακρύνεται όλο και περισσότερο μία θέση για τα πλέι οφ. Ο ΑΣΣΟΣ στο 1,70!  (Κωδικός 531)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ