Ημέρα για..Αγγλία

Καλημέρα! Μας δικαίωσε χθες η Αζαξιό, καθώς και τα πολλά γκολ, στο παιχνίδι της Πόρτ Βεϊλ. Απόψε, η περιοδεία μας, θα ξεκινήσει με την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Η Χάντερσφιλντ, οφείλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Σραβοπάτησε την περασμένη αγωνιστική, στο Σέφιλντ. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές και το..πλήρωσε. Σταθερά βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Αντίπαλός της η Ίπσουιτς. Κέρδισε δύσκολα την Μπλάκμπερν. Γενικότερα, τους τελευταίους δύο μήνες, νίκησε μόνο ομάδες που είναι πιο χαμηλά στην βαθμολογία. Εκτός έδρας, διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση, σκοράροντας μόλις εννέα φορές. Δυνατή πρόταση ο ΑΣΟΣ (1,60)

Περνάμε στην Α' κατηγορία! Εκεί, η Μίλτον Κεϊνς Ντονς, ξεκίνησε την χρονιά, έχοντας άλλους στόχους. Αυτή την στιγμή, παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.  Πολλές φορές δεν έχει την τύχη με το μέρος της. Χρειάζεται να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της, αν και μακριά από το Λονδίνο παίζει πολύ καλύτερα. Αυτό που με ώθησε, να σραφώ στον άσο, είναι η παράδοση. Μόνο νίκες μετρά απέναντι στη Νορθάμπτον. Επιπλέον, είχε παραπάνω μέρες ξεκούρασης, διότι δεν έγινε το παιχνίδι με την Πόρτ Βεϊλ. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Πρόσφατα άλλαξαν προπονητή. Πολύ ευάλωτοι, όσον αφορά την αμυντική τους λειτουργία. Θεωρώ πως αξίζει ο άσος και εδώ (1,82). 

Ολοκληρώνω, με δύο ειδικά στοιχήματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ΟΒΕΡ 2,5, επίσης από το "Νησί". Οι αναμετρήσεις, είναι Τσέλτεναμ – Πλίμουθ και Μέιντστόουν – Τορκί. Για πολλοστή φορά, αναφέρω πως η προϊστορία, παίζει καθοριστικό ρόλο. Αν και στο πρώτο, δεν συνηθίζουν να φέρνουν μεγάλα σκορ. Η Μέιντστοουν, καταλαμβάνει την τρίτη θέση (ομάδα με τα περισσότερα οβερ). Στην έδρα της σχεδόν πάντα πα΄ζιει "ανοιχτά". Ομάδα που δέχεται και βάζει γκολ σχετικά εύκολα. 

 

ΔΥΑΔΑ

922.  ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ  (1)  1,60

899.  ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ  (1)  1,82

 

ΔΥΑΔΑ

910.  ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΠΛΙΜΟΥΘ  (ΟΒΕΡ)  1,78

890.  ΜΕΙΝΤΣΤΟΟΥΝ – ΤΟΡΚΙ  (ΟΒΕΡ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ