Ημέρα για Αγγλία

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μπορεί να κυριαρχεί το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο εμείς είμαστε μαθημένοι στις αγαπημένες μας Αγγλίες! Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Η Ρόδεραμ κέρδισε το Σάββατο την Σκάνθορπ (2-0). Εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπράντφορντ στο Μπέρι, πλησιάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο στην πρώτη δυάδα. Θυμίζω οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν απευθείας στην Τσάμπιονσιπ. Συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ. Χρειάζεται βελτίωση, όταν αγωνίζεται μακριά από το "Νιου Γιορκ Στάντιουμ". Η Γουίμπλεντον βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Πέτυχε τέρμα, μετά από έναν μήνα, επικρατώντας εκτός έδρας της Νορθάμπτον. Χειρότερη (εντός) επίθεση στην κατηγορία (3 γκολ ενεργητικό). Διαφορετικούς στόχους οι δύο σύλλογοι, πρωτεραιότητα οι φιλοξενούμενοι, επομένως το διπλό (2,20) αξίζει!

Αμφίρροπη αναμέτρηση, διεξάγεται στην Οξφόρδη, ανάμεσα σε Όξφορντ και Τσάρλτον. Πολύ κοντά οι ομάδες, σε ρόστερ-βαθμολογία. Θα ψάξουν διέξοδο στα πλέι οφ. Από επιτυχίες, προέρχονται, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0). Ο ένας πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο γήπεδό του, ο άλλος εκτός Λονδίνου. Πιστεύω ο βαθμός δεν θα "χαλάσει" κανέναν. Επίσης, το ακριβές αποτέλεσμα 1-1, έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. (Χ/ 3,15). 

Στην Β' κατηγορία, οι προτάσεις είναι τρεις. Νιούπορτ – Κόλτσεστερ ο άσος. Η βαριά ήττα της Στιβενέιτζ (7-1 στο Λούτον), αποδείχθηκε ευνοϊκή για τη Νιούπορτ. Κέρδισε την Φόρεστ Γκριν (0-4), παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τρέχει σερί 4/5 νίκες, κατατάσσεται στην πρώτη εφτάδα, που σημαίνει πλέι οφ. Αήττητη εντός (4-1-0) και πιστή στα αμυντικά της καθήκοντα (1 γκολ μόλις παθητικό). Η Κόλτσεστερ απογοήτευσε κόντρα στην Καρλαϊλ. Δεν πείθει όταν φεύγει από το "Κομιούνιτι Στάντιουμ" (1-1-4). Ευκαιρία οι γηπεδούχοι να ανεβούν κι άλλο βαθμολογικά…

Πιθανόν να σημειωθούν αρκετά τέρματα στο Κρου – Νοτς Κάουντι. Βοηθάει η παράδοση στα μεταξύ τους. Η Κρου βρίσκει δίχτυα στην έδρα της. Η ομάδα του Νότιγχαμ ανταποκρίνεται αξιοπρεπέστατα εκτός. Το κίνητρο…γέρνει προς τα δεξιά, για τον λόγο αυτό βλέπουμε πρώτα ΟΒΕΡ 2,5 και μετά διπλό. Τέλος, η Τσέστερφιλντ μπορεί να κάνει την έκπληξη στο Κρόουλι. Λανθασμένο, το σετ αποδόσεων. Αν αναλογιστούμε τις (εντός) επιδόσεις της Κρόουλι (1-0-5), το γεγονός ότι διαθέτει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (4-8), αργά ή γρήγορα θα γίνει η..ζημιά….(3,35)

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1788.  ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ  (2)  2,20

1795.  ΟΞΦΟΡΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ  (Χ)  3,15

1808.  ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ  (1)  1,91

1805.  ΚΡΟΥ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,85

 

ΕΚΠΛΗΞΗ

1804.  ΚΡΟΟΥΛΙ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ  (2)  3,35

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ