Ευκαιρία για Μπέρμιγχαμ

Καλημέρα! Απόψε η περιήγησή μας στα γήπεδα της Αγγλίας, θα ξεκινήσει από την Τσάμπιονσιπ. Στο “St Andrew’ s” η Μπέρμιγχαμ αντιμετωπίζει την ΚΠΡ. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία νίκη, που θα τους ανεβάσει το ηθικό. Επίσης να μπορέσουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Πήγε στο Λονδίνο για να “κλέψει” βαθμό – βαθμούς (Φούλαμ), ωστόσο ο Μπογκά στάθηκε μοιραίος παίχτης, αστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι. Η ΚΠΡ δεν πείθει τον τελευταίο καιρό. Συμπλήρωσε οχτώ αγωνιστικές, δίχως τρίποντο. Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη. Υπάρχει γκρίνια στον σύλλογο. Το 2,25 που πληρώνει ο άσος, αποτελεί την βασική μου πρόταση. Παίζεται και σε ζητούμενα!

Συνεχίζουμε με την Β’ κατηγορία. Η Έξετερ διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Στίβενεϊτζ. Έχει να ηττηθεί πάνω από δέκα χρόνια. Η Έξετερ στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της (7 νίκες σε 10 αγώνες). Κυνηγάει την άνοδο, επομένως οφείλει να δείξει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν την δεύτερη χειρότερη επίθεση (μόλις 7 γκολ στο ενεργητικό). Επιπλέον 5/5 ήττες – 5/5 Άντερ! ΑΣΟΣ και εδώ (1,75)

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα. Δύο ΟΒΕΡ 2,5 στις αναμετρήσεις Γουότφορντ – Χάντερσφιλντ και Τζίλιγχαμ – Μπρίστολ Ρόβερς. Μόνο το ΟΒΕΡ επιβεβαιώνεται στα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας  (Γουότφορντ). Δεύτερη χειρότερη (εκτός έδρας) άμυνα η Χάντερσφιλντ, χειρότερη εντός οι “σφήκες”. Κάτι ανάλογο συναντάμε και στον αγώνα του “Πρέστφιλντ  Stadium”.

 

ΔΥΑΔΑ

642.  ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΚΠΡ  (1)  2.25

636.  ΕΞΕΤΕΡ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ  (1)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

656.  ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,85

623.  ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ