Επιστροφή στις νίκες για Χαρτς

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γκίνια τις τελευταίες ημέρες! Δεν γίνεται χθες να περνάει άνετα η Κλερμόν και να λήγει χωρίς γκολ, το Μπρεστ – Μπουργκ Περόνας. Επειδή πολλά έχουν δει τα ματάκια μας στο στοίχημα, πρέπει καλώς ή κακώς, να τα αποδεχόμαστε όλα. 

Σήμερα η περιήγησή μας θα ξεκινήσει με την Πρέμιερ της Σκωτίας. Η Χαρτς είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες. Το ντεμπούτο του νέου προπονητή Κάθρο, δεν ήταν θετικό την περασμένη αγωνιστική. Στην έδρα της έως τώρα, μετρά σε 8 παιχνίδια, πέντε επιτυχίες και δύο ισοπαλίες. Δεν χανεί σχεδόν ποτέ, απέναντι στην Πάρτικ Θίστλ. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν σημειώσει ένα τρίποντο στα εφτά τελευταία τους παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας. Ο κατήφορος δεν λέει να ..σταματήσει. Δυνατή πρόταση ,επομένως, ο άσος (1,60)

Στις 21.00 το βράδυ για την Α' Γαλλίας, η Ρεν υποδέχεται την ομάδα της Μπαστιά. Και εδώ ο άσος έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί με την παραπάνω αναμέτρηση. Η Ρεν είναι αήττητη εντός έδρας (7-2-0). Η Μπαστιά εκτός, δεν..βλέπεται (1-1-6) και συμπλήρωσε μία νίκη σε εννέα αγώνες.  Υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, στους γηπεδούχους. Συνηθώς στα μεταξύ τους, μπαίνουν γκολ. Το 1,75 ποντάρεται. Παρακάτω όμως, χάνει την αξία του…

Η δεύτερη δυάδα, συνήθως αποτελείται από ΟΒΕΡ. Έτσι λοιπόν ρίχτε μια ματιά στα παιχνίδια Καρλαϊλ – Γέοβιλ και Σάουθπορτ – Ίστλιχ. Καλύτερη εντός έδρας επίθεση η φορμαρισμένη Καρλαϊλ (16), σε καλό φεγγάρι και η Γέοβιλ. Πολλές φορές εμφανίζεται το οβερ 3,5 στα μεταξύ τους. (1,70). Η Ίστλιχ σχεδόν κάθε χρόνο κερδίζει την Σάουθπορτ. Βέβαια, συνοδεύεται και με γκολ (1-2/0-4 κλπ…) Κάτι ανάλογο περιμένω απόψε…(1,65)

 

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

1495.  ΧΑΡΤΣ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ  (1)  1,60

1544.  ΡΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ  (1)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

1458.  ΚΑΡΛΑΪΛ – ΓΕΟΒΙΛ  (ΟΒΕΡ)  1,78

1439.  ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΙΣΤΛΙΧ  (ΟΒΕΡ)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ