Επιστρέφει η Τσεζένα

Καλησπέρα! Επιτέλους, επιστροφή στην καθημερινή μας ρουτίνα. Καλό θα ήταν πριν ποντάρουμε τα χρήματά μας οπουδήποτε, να έχουμε δει ενδεκάδες των ομάδων. Κάποιοι έλειπαν με τις εθνικές, άλλοι δίνονται αμφίβολοι κλπ…Πάντα όταν υπάρχει διακοπή, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. 

Στα σημερινά τώρα, η Τσεζένα αποτελεί την πρώτη και πιο δυνατή πρότασή μας. Ενώ, πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις, δεν παίρνει αποτελέσματα. Μετρά μία μόλις επιτυχία, στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές. Συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες και δεν βρηκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τέσσερα από τα έξι τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Υπάρχει προβληματισμός στον σύλλογο. Όσον αφορά την Σπάλ  με τις δύο νίκες που πήρε, έφτασε τους 11 βαθμούς και της έφυγε ένα άγχος. Εκτός έδρας δεν αποδίδει το ίδιο. Ο άσος στο 1,95, φυσικά και παίζεται…

Πιθανό G/G είναι το Ίνβερνες – Ρεϊντζερς. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι, ή του ύψους ή του βάθους, οι φιλοξενούμενοι. (6/6 ΓΚΟΛ η Ίνβερνες, (4/6) η Ρεϊντζερς. Σε μία αγγλική ιστοσελίδα, διάβασα για ένα περιστατικό που αφορά τον κόσμο της Ρεϊντζερς. Προέκυψε δυστύχημα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός οπαδού. Δεν γνωρίζω κατά πόσο έχει επηρεάσει το συγκεκριμένο γεγονός. Δεν είμαι ψημένος για το διπλό. Πιο πολύ μου κάνει η ισοπαλία…αλλά με γκολ εκατέρωθεν (1,65). 

Τέλος, η Λας Πάλμας μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Κυνηγάει φέτος την εξάδα. Τουλάχιστον, όπως παρουσιάζεται σε αυτές τις εφτά αγωνιστικές. Η Εσπανιόλ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Βέβαια εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το…καλύτερο. Χωρίς γκολ στα δύο πιο πρόσφατα. Μόλις ένα τρίποντο και αυτό κόντρα στην πρωτελευταία Οσασούνα. Η παράδοση είναι με τους γηπεδούχους. Τα δυαράκια που κυκλοφορούν, δεν με αφήνουν αδιάφορο. (2.00)

 

ΔΥΑΔΑ

555.  ΤΣΕΖΕΝΑ – ΣΠΑΛ 2013  (1)  1.95

565.  ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ  (G/G)  1,65

 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΗΜΕΡΑΣ

564.  ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ  (1)  2.00

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ