Επιστρέφει η Τσάρλτον

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Βεστφαλία και το Πριγκιπάτο! Όσον αφορά την στήλη μας, επιλέγουμε δυνατά από τις μικρές Αγγλίες, την Τσάρλτον. Υποδέχεται στο "The Valley" την Όλνταμ. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στην αρχή της χρονιάς, οι στόχοι ήταν υψηλοί. Τρείς ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Προέρχoνται από καλές εμφανίσεις. Άδικο το αποτέλεσμα στην Οξφόρδη(περασμένο Σάββατο). Η Όλνταμ δεν αποτελεί κανένα φόβητρο. Είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και έχει τα περισσότερα αντερ στην κατηγορία(7). ΑΣΟΣ!!! 1.70.

Είμουν μεταξύ Κλάμπ Μπρίζ και Σεβίλλης! Τελικά διάλεξα τους Σεβιγίστας. Αντιμετωπίζουν στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" την αλλοπρόσαλλη Λυών. Αμφότερες οι ομάδες δεν κέρδισαν στα πρωταθλήματά τους. Πιο σταθεροί οι γηπεδούχοι και με μεγαλύτερη εμπειρία, άσχετα αν η παράδοση δεν τους ευνοεί. Ο Λα Καζέτ θα απουσιάσει. Είναι ένα πλήγμα για την Λυών. Η ισοπαλία στον πρώτο αγώνα,(Τορίνο με Γιούβε), δίνει ..ώθηση για νίκη και συνάμα πρόκριση στην επόμενη φάση! (1,65)

Πιθανόν να μας προσφέρουν γκολ-θέαμα Μονακό και Λεβερκούζεν. Επιθετικές ομάδες, έφεση στο σκοράρισμα, είναι μερικά από τα κοινά τους "χαρίσματα". (4/5) ΟΒΕΡ οι Μονεγάσκοι. Γκέλαραν την πρώτη αγωνιστική οι Γερμανοί. Όλα για όλα απόψε στο "Stade Louis". "Ανοιχτό" ποδόσφαιρο, φάσεις εκατέρωθεν και "δίψα" για πρόκριση, μας οδηγούν στο G/G (1,65). 

Αντίθετα, λίγα τέρματα, περιμένω στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου. ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τότεναμ η αναμέτρηση. Πρώτη επιλογή είναι η ισοπαλία. Σε γενικές γραμμές, βλέπουμε "σφιχτά" ματς, όταν ταξιδεύουν Αγγλικές ομάδες στην Ρωσία. Θυμάστε το περσινό 1-1 με την Μάντσεστερ. Οι "πετεινοί" δυσκολεύονται εκτός έδρας, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Τελευταία φορά που έπαιξαν με Ρώσους, έφεραν χαμηλό σκόρ και νίκη κόντρα στην Ανζί. Σε φυσιολογικές τιμές κυμαίνεται το under 2,5 (1,65). 

 

ΔΥΑΔΑ

2035.  ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΟΛΝΤΑΜ  (1)  1,70

2029.  ΣΕΒΙΛΛΗ – ΛΥΩΝ  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

2025.  ΜΟΝΑΚΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  (G/G)  1,65

2027.  ΤΣΣΚΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ  (ΑΝΤΕΡ 2,5)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ