Επιστρέφει η Σεντ Ετιέν

Καλημέρα αδέρφια! Σήμερα θα πορευτούμε με μία δυάδα, αφού το πρόγραμμα δεν προσφέρεται για ιδιαίτερο στοιχηματισμό. Ξεκίνημα, στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Η Σεντ Ετιέν υποδέχεται στο “Ζοφρουά Γκισάρ”, το Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι, το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζουν πτώση στην απόδοσή τους. Υπάρχει γκρίνια στον σύλλογο. Η νίκη επιβάλλεται, για να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Το Στρασβούργο εκτός έδρας δεν πείθει. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία (15 γκολ παθητικό). Ενώ κέρδισε μόλις μία φορά. Ο άσος πληρώνει 1,80! Είναι το σημείο της ημέρας…

Περνάμε στην Β’ Ολλανδίας. Ένα πρωτάθλημα, που δεν συνηθίζω να δίνω βάση. Ωστόσο στην αναμέτρηση της Βαλβαϊκ με την Ος, περιμένω αρκετά γκολ. Κυριότερος παράγοντας, η παράδοση. Μόνο το ΟΒΕΡ 2,5, επαληθεύεται στα μεταξύ τους. Προσωπικά, και λόγω απόδοσης, ρισκάρω με το ΟΒΕΡ 3,5. Η Ος (εκτός) μετρά 5/6 ΟΒΕΡ 3,5 και 5/6 γκολ/γκολ. Άλλο 1,45 στο “σκέτο” ΟΒΕΡ και άλλο 2,25….

Σαν τρίτη επιλογή, ίσως αξίζει ο άσος του Αννόβερο. Βελτιώνεται στο γήπεδό του, σε αντίθεση με την Στουτγάρδη, που προβληματίζει, μακριά από το “Mercedes Benz-Arena”.

 

ΔΥΑΔΑ

1422.  ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  (1)  1,80

1413.  ΒΑΛΒΑΪΚ – ΟΣ  (ΟΒΕΡ 3,5)  2,25

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ