Επιστρέφει η Σάντερλαντ

Λίγο έμεινε μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγώνες, όσον αφορά την κανονική ροή των πρωταθλημάτων στην Αγγλία. Στην Α’ κατηγορία η Σάντερλαντ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες. “Στραβωπάτησε” μεσοβδόμαδα κόντρα στην Μπέρτον. Παρ΄ όλα αυτά βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, που δίνει απευθείας άνοδο. Έχουμε ξεχάσει, πότε υπέστη ήττα τελευταία φορά. Μετρά 19 αγωνιστικές αήττητη (9-10-0). Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο εύχομαι να μην επηρεάσει την απόδοση των παιχτών. Άλλωστε οι “μαυρόγατες” διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ. Η Κόβεντρι την περασμένη βδομάδα, ξέμεινε και μαθηματικά από στόχους. Αγνοεί τη νίκη σχεδόν για ένα μήνα (0-2-1). Φέρνει τα περισσότερα ΑΝΤΕΡ στο πρωτάθλημα (23). Ο άσος για τα τωρινά δεδομένα είναι ικανοποιητικός (1,65).

Από την Β’ κατηγορία, ξεχωρίζω την Μόρκαμ. Εντός έδρας τρέχει σερί (3/3) θετικών αποτελεσμάτων. Σε γενικές γραμμές, το τελευταίο δίμηνο, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, μαζεύοντας συνολικά 11 βαθμούς. Θα αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού και σιγά σιγά θα αρχίσουν οι..ενέργειες για του χρόνου. Αντιμετωπίζει την Γκρίμσμπι, η οποία πηγαίνει από το κακό στο..χειρότερο. Χωρίς στόχους, επικρατεί γκρίνια και δεν κερδίζει για οχτώ αγωνιστικές. Επιπλέον δεν βρίσκει δίχτυα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Εκτός, δέχεται εύκολα γκολ (31 τέρματα στο παθητικό της). Θεωρώ ο άσος αποκτά αξία, πόσο μάλλον, όταν πληρώνει και 2,10.

Συνεχίζουμε με τα ειδικά στοιχήματα. Έχω διαλέξει δύο ΟΒΕΡ 2,5! Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Άστον ΒίλαΜπρίστολ Σίτι κα Μπέρι – Κόλτσεστερ. Βίλα και Μπρίστολ βαδίζουν μαζί στην διεκδίκηση της ανόδου, μέσω των πλέι οφ. Ρίχτε μια ματιά στα αποτελέσματα των ομάδων. Οι “χωριάτες” σημείωσαν 13 γκολ στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 3/4 ΟΒΕΡ 3,5. Μπέρι και Κόλτσεστερ πάντα δίνουν ρυθμό στα μεταξύ τους. Επίσης στα μετόπισθεν δεν πείθει καμία από τις δύο. Η γηπεδούχος τα περισσότερα ΟΒΕΡ στην κατηγορία (25).

 

ΔΥΑΔΑ

484. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ  (1)  1,65

495. ΜΠΕΡΙ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,80

 

ΔΥΑΔΑ

494. ΜΟΡΚΑΜ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ  (1)  2,10

467. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,60

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ